Nikola Rokvić objavio neodoljiv snimak plesa sa suprugom Bojanom i uputio joj NEŽNU poruku

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikola Rokvić objavio neodoljiv snimak plesa sa suprugom Bojanom i uputio joj NEŽNU poruku

Popularni pevač započeo je dan emotivnom porukom koju je na društvenim mrežama uputio lepoj manekenki

Jedan od najsrećnijih parova na našoj sceni definitivno su Bojana Barović i Nikola Rokvić, koji su ljubav započeli 2010. godine, u rijalitiju Survivor koji je sniman na Filipinima.

Par je od tih dana nerazdvojan, a svoju sreću i ljubav krunisali su svojom decom — Leonom, koja je na svet stigla 2016. godine, i Simeonom, koji je rođen 26. februara 2019. godine, i čiji su rođendan sinoć proslavili u krugu porodice i prijatelja.

Par je ovaj važan datum obeležio velikom proslavom na jednom poznatom novobeogradskom splavu, a mnogobrojni prijatelji i članovi porodice uživali su u provodu do kasnih večernjih sati.

Nikola i Bojana su u svakoj prilici u kojoj ih vidimo zajedno nasmejani i očigledno opijeni ljubavlju, baš kao i na snimku koji je pevač jutros podelio na svojim profilima na društvenim mrežama Instagram i Tviter.

On je otkrio kako je na ovoj svečanosti plesao sa svojom lepom suprugom dok je njegov otac Marinko Rokvić pevao svoju čuvenu pesmu „Tri u jednoj“, u kojoj u jednom momentu kaže: „Tri u jednoj — i žena, i sestra, i drug, tri u jednoj, ma stvarno bih bio lud, pa da pustim te tek tako, a nisam te našao lako, tri u jednoj, s tobom il‘ nikako“.

Pevač je u opisu snimka istakao:

 Ja znam da na kraju ostaćemo nas svoje, da s radošću ispratimo sve ono lepo što je ostalo iza nas. Volim te.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top