On je kum Slobode Mićalović, a ona ćerka glumačkog velikana – 14 godina se vole, ali upoznavanje je bilo NESPRETNO

Poznati

On je kum Slobode Mićalović, a ona ćerka glumačkog velikana – 14 godina se vole, ali upoznavanje je bilo NESPRETNO

Oni su jedan od najskladnijih parova u Srbiji.

U pitanju su Zorana Bečić i Igor Đorđević koji su u braku skoro 14 godina. Njih dvoje imaju dve ćerke – Petru i Blanku.

Glumica kaže da ju je suprug Igor osvojio romantikom, a kako bi drugačije glumac mogao da opčini svoju koleginicu.

– Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam – naglašava ona.

Ona je iskreno u jednom intervjuu za „Gloriju“ govorila o braku.

– Koji god posao da radiš, ako s nekim živiš, deliš te stvari s njim, to je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije. Mi smo 12 godina u braku, veoma dobro se poznajemo i uhodani smo, svako zna svoje obaveze, raspodelu posla, u zavisnosti od opterećenosti tokom dana. Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam, i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret.

Igor i Zorana upoznali su se na jednoj žurki dok su još bili studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju.

Lepa crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je “muva”.

A glumica Zorana Bečić poznata je kao neko ko za sebe kaže da je u glumačkim vodama uspela iz inata, nakon što su joj na Akademiji u Sarajevu rekli da je previše mlada i nesigurna da bi mogla da pliva u glumačkim vodama.

Međutim, dama specifičnog izgleda, skupila je hrabrosti i krenula dalje. Došla je u Beograd i okušala sreću na Akademiji dramskih umetnosti. Prošla je prijemni i upisala Akademiju u klasi profesora Predraga Bajčetića. Bila je generacija sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević i Marijom Vicković.

Zoranu Bečić, koju publika zna po ulogama “Mala noćna muzika” i serijama “Jagodići” i “Zvezdara”, potiče iz umetničke porodice. Ćerka je poznatog sarajevskog glumca Zorana Bećića i pozorišnog kostimografa Vanje Popović.

– Uvek sam imala podršku od mojih roditelja. Imala bih je i da sam nešto drugo izabrala. Mama me je spremala za prijemni, a tata je bio supervizor- izjavila je ranije Zorana Bečić koja je diplomirala u roku i odmah se bacila na traženje posla.

Odmah je primetio reditelj Dejan Zečević koji joj je ponudio ulogu u filmu “Mala noćna muzika”. Zorana kaže da je zbog uloge u ovom ostvarenju i dan danas zaustavljaju na ulici.

– Pozorište više volim zbog porodične povezanosti sa tom ustanovom, ali i zbog uzbuđenja i publike. Film ima nešto posebno jer kad ga jednom završite nema popravke. Serije su druga vrsta rada. Imate mogućnost da razvijate lik na duže staze i da ga menjate – rekla je Zorana Bečić.

Igor Đorđević je poznat po ulozi u „Korenima“ i on je kum Slobode Mićalović.

Izvor:  BLic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top