Severina donosi frizuru koju će mnogi odabrati ovog proleća

Lepota i zdravlje

Severina donosi frizuru koju će mnogi odabrati ovog proleća

Mnoge poznate cice demonstriraju nam kako se savršeno nose šiške, a sada se njima pridružila i pevačica Severina. O čemu da razmišljate pre nego što dođete na listu onih koje ih nose, kao i kako da izaberete one koje vama odgovaraju, pročitajte u nastavku

Stojite ispred ogledala i jasno vam je da želite neku promenu, želite da osvežite izgled, ali ne drastično. Tada uglavno sledi “mučenje” kose kada su dame u pitanju. Kako se mnoge teško odlučuju na šišanje koje će biti primetno ili su i pored žudnje za nečim novim verne jednoj boji, sledeće na redu dolazi – šišanje šiški.

Međutim, žene često previde kako je za uspešne nošenje šiški trebalo dobro da razmisle i unapred izaberu njihov stil kao i da se raspitaju za one koje odgovaraju njihovom obliku lica.

Prva stvar koju bi trebalo da znate da šiške teško održavaju formu, redovno moraju da se skraćuju. Drugo, da je ovo odluka sa kojom ćete morati da se nosite par meseci čak iako vam se ne sviđa. Mnogi ih ošišaju nepromišljeno, jer im dosadi stara frizura, a nakon toga se kaju. Zato dobro razmislite o njima.

Oblik vašeg otkriva tip šiški koje bi trebalo da uradite

Šiške skrate čelo i time potpuno promene fizionomiju lica zbog toga morate da znate šta njima želite da postignete. Da li želite da skrate čelo, sakriju širinu obraza ili jagodica? Da li želite da istaknu vaše lice, da deluje šire?

Evo šta mi predlažemo da vam bude vodilja:

Ovalno lice

Ovakvom obliku lica odgovaraju pune, stepenaste, duge ili kratke šiške- izaberite koje god vam se dopadaju.

Ne bi trebalo da se završavaju na visini obrva već ili niže ili više. Obrve uokviruju lice i šiške bi trebalo da ih istaknu ili da sakriju, piše schwarzkopf.rs.

Srcasto lice

Pun pogodak su slojevite šiške blago stepenaste. Šiške sa strane odgovaraju srcastom licu. Ono što bi trebalo da izbegavate jesu mikro-šiške. Veoma kratke šiške privlače pažnju na čelo koje tako izgleda još šire.

Četvrtasto lice

Nežne šiške koje ležerno padaju, lepršajući nežno oko lica koje daju izuzetno ženstveni izgled su savršene za četvrtasto lice, piše pomenuti portal. Izbegavajte geometrijske i ravne frizure jer sa njim lice izgleda još oštrije i četvrtastije.

Okruglo lice

Idealne šiške u ovom slučaju daju strukturu i pomažu da se izduži lice. Duge šiške su savršena kombinacija za okruglo lice. Izbegavajte veoma kratke šiške jer mogu da izgledaju čak i kraće nego što jesu.

Severina – šiške kao pravo osveženje izgleda

Primere kako se biraju i nose šiške demonstriraju nam mnoge poznate dame, a najnovija među njima je i pevačica Severina.

Pevačica koja je prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi, ali povremeno promeni nijansu sada je odlučila da svoju frizuru obogati šiškama koje joj uz nijansu kao i njen oblik savršeno stoje. U kombinaciji sa nude šminkom dobila je svež i mladolik izgled.

IZVOR: LEPOTA I ZDRAVLJE

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top