Holivudski mediji gore: Oženio se Leonardo Dikaprio?!

Poznati

Holivudski mediji gore: Oženio se Leonardo Dikaprio?!

Navodni razlog za tajno venčanje je Kamilina trudnoća

Prema pisanju magazina Ok!, večiti i jedan od najpoželjnijih neženja na svetu Leonardo Dikaprio oženio je devojku Kamilu Morone, s kojom se zabavljao protekle dve godine!

Na veliki korak odlučili su, kako se piše, još pre Dodele Oskara, koja se održala 10. februara ove godine. O tom koraku u njihovoj vezi se već nagađalo, zato što su se na pomenutoj ceremoniji po prvi put pojavili zajedno, što za Lea nije uobičajeno – na ovakve događaje uvek je vodio majku.

Razlog za njihovo tajno venčanje je, navodno, trudnoća.

Magazin tvrdi da su zavete razmenili na privatnom ostrvu na Bahamima, neposredno pre dodele.

„Pokušavali su da vest ostane tajna, ali su onda ipak odlučili da proslave s nekoliko kolega. Bilo je jako puno smeha, zagrljaja, ali i suza radosnica“, ispričao je anonimni izvor koji je dodao i kako par želi da se ostvari u roditeljskoj ulozi.

„Jako žele da postanu roditelji, zbog čega se svi raduju mogućoj potvrdi glasina da je Kamila trudna“, zagonetno je rekao izvor blizak paru.

Leonardo je navodno Kamilu zaprosio uz pomoć saveta prijatelja Breda Pita.

„Bred iza sebe ima nekoliko brakova, pa je dao Leu nekoliko smernica oko prosidbe, kako bi ona bila savršena. Naravno, Kamila je pristala“, otkrio je isti izvor.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top