Šta se dogodi kada kokoška umisli da je labud?

Ljubav i seks

Šta se dogodi kada kokoška umisli da je labud?

Da, draga, vidiš ja postojim. Itekako. Lepa sam, zar ne?Još sam i pametna, zamisli ti to, a prevario me s tobom, bilo kojom tobom…I ti odmah sebi umislila da si otkrila svet.

Hellou, Kolumbo, spusti se, prerano si poletela. Jer ti nisi labud već kokoška.

Vidite, kokoške su žene, nažalost, bez karaktera, jadne, jeftine duše, a o njihovoj pameti ne bih mnogo. Sve je tu jasno.

Zato bih ja želela, jednostavnim, njihovim rečnikom, da im poručim; da su muškarci nedovršena bića koja svoje seme ostavljaju po svuda, a vi jadne to pokljucate.

E, vidite, ti isti muškarci kući kleče pred ženom koju vole, pravdajući se kako je i Jay Z prevario Beyonce’, da su to samo prolazni hirovi, da nisu emotivno prevarili već samo fizički, jer zaboga oni su neshvaćeni i jadni. A, da i zapostavljeni. Kako mi više nismo iste.

Promenile smo se. Ne volimo dovoljno. Ma važi se. Krive smo. Ali da ne dužimo puno o muškom pravdanju, s njima je lako. Dovoljno im je reći da odlazimo, oni se odmah uplaše mišlju da će njihovu svojinu neko dotaknuti.

Njihovo je njihovo, to mora ostati nedodirnuto. Jer mi “žene” čuvamo svoje “zlatne”, negujemo, pazimo i nema tu pristup svako, pa čak, ako mi tako odlučimo, nema ni onaj koji je naš.

Opasne smo mi “žene”, kada to želimo biti. Zato i jesmo privlačne. Neosvojive tvrđave. Moralne, a moral nikada neće ostariti. Kontaš, kokoško, moral. Šta misliš šta onda uistinu misli o tebi, o vama? Ako uopšte misliš, u šta čisto sumnjam.

Ja vidite nisam psiholog niti sexolog, već glas prevarenih žena, koja je imala potrebu da kaže kokoškama, koje su sebi dale za pravo da vređaju “žene” koje su iznad njih u svim mogućim segmentima, šta mi zapravo mislimo o njima.

Ništa, baš ništa. Ako se jedino sramota, ne računa u to nešto, sramota za naše drage muškarce u šta stavljaju svoje polne organe. Zato vaš usilni smeh, kojim mislite da nas ponižavate, taj vaš kikot, vas upravo čini jako jadnim tužnim kokoškicama.
Pametne žene ne slušaju, niti odgovaraju na kokodakanja, jednostavno ih stave na ignore.

Za nas, pametne žene, jedini krivac je ON. Upamtite, žena jednog čoveka, kojeg vi svojatate, ali nikada nikada nije kriva što vas on ne želi više od jednog pražnjenja. Do vas je. A do nas je da li ćemo oprostiti ili ne. Da li ćemo im vratiti istom merom ili ne. A, verujte, može nam se.

Ja lično podržavam prevaru, ako će to poboljšati brak, osvežiti ga, održati vezu, sve shvatam samo jedno ne. “Kada se kokoš umisli da je labud” pa počne da se šepuri. Počne da priča, a pričati ne zna.

Sledeći put dobro isperi ta svoja usta, ako moje poštovano ime spomeneš.

Spusti taj glupi pogled kada me sreteneš, jer time ćes napokon dobiti mrvicu od mrvice poštovanja, da si od kokoške napredovala do guske.

Ja znam da se vi nama potajno divite, da želite znati šta mi to imamo, zašto smo toliko posebne. Nikada shvatiti nećete, jer vi to ne znate biti.

Ovo je prvi i poslednji put da sam uopšte imala potrebu opravdati nas “žene”. Mi smo dovoljno samouverene, svesne smo sebe da bi davale na važnosti vama nebitnima.

Naravoučenije: Ako ikada i jedan muškarac poželi da budete njegova u celosti, njegov život, njegovo sve, shvatićete nas kada budete prevarene.

Do tada, ćutite.

Izvor: Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top