Nataša Ninković u izdanju u kom bi mogla da parira SVETSKI POZNATIM damama (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Nataša Ninković u izdanju u kom bi mogla da parira SVETSKI POZNATIM damama (FOTO)

FEST je okupio mnobrojna glumačka i umetnička imena, među kojima je bila i Nataša Ninković, koju fanovi nazivaju srpskom Monikom Beluči

Sinoć je u Sava centru u Beogradu svečano otvoren 48. Međunarodni filmski festival FEST, pod sloganom „Skupljači emocija“, piše Stil.

FEST je okupio mnobrojna glumačka i umetnička imena, među kojima je bila i Nataša Ninković, koju fanovi nazivaju srpskom Monikom Beluči.

Glumica je sinoć još jednom opravdala svoj nadimak – ona je definitivno jedna od najlepših, najstilizovanijih i najprefinjenijih žena u domaćem svetu poznatih!

View this post on Instagram

❤️#fest /

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Nataša je za ovu svečanost odabrala dugu zelenu toaletu sa suptilnim, dubokim šlicem i zavodljivo otkrivenim ramenima.

Skladnu figuru i uzak struk istakla je asimetričnim pojasom od crne kože oko struka, koji su najavljeni kao jedan od najvećih hitova za predstojeću sezonu kada je reč o modnim detaljima, a čitav stajling zaokružila crnom pismo torbicom ukrašenom nitnama i špic salonkama u nežnoj nijansi slonovače, koje su virile ispod raskošne haljine.

View this post on Instagram

..Otvaranje Festa/2020😍#marinas.design/dress

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Što se kose tiče, bilo je sasvim dovoljno da bude vezana u opušteni niski rep, a lepotu glumice dodatno je istakao decentni nakit u vidu lančića i minđuša zanimljivog oblika.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top