Nepogrešiva odeća i nova frizura koja podmlađuje bar 10 godina! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Nepogrešiva odeća i nova frizura koja podmlađuje bar 10 godina! (FOTO)

Svaka žena može da iskopira ovaj stajling

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton trenutno se nalazi u trodnevnoj poseti Irskoj, zajedno sa suprugom princem Vilijamom.

Drugog dana posete Kejt je obišla humanitarnu organizaciju Jigsaw koja se bavi problemom mentalnog zdravlja, a za tu priliku izabrala je savršenu odeću i predstavila novu frizuru.

Vojvotkinja je odigrala na sigurno – skratila kosu na duži bob, frizuru koja podmlađuje svaku ženu i pristaje svakom obliku lica i svim starosnim dobima.

Osim nove frizure, vojvotkinja je, baš u svom stilu, predstavila još jednu sofisticiranu, klasičnu odevnu kombinaciju.

Crne pantalone i prljavo beli kaput savršenog kroja i upečatljive kragne bili su pun pogodak za ovu priliku – svedeno i sa merom, ali izuzetno ženstveno.

Što se obuće tiče, Kejt se ovoga puta odlučila za crne gležnjače od prevrnute kože sa niskom petom, a kada je u pitanju nakit, simpatične i ne previše upadljive minđuše dodatno su istakle lepotu britanske plemkinje.

Prilikom razgovora sa čelnicima ove organizacije, Kejt je pokazala komad kojim je zaokružila čitav stajling, a koji je napolju kaput sakrivao.

Elegantna crna košulja sa belim tufnicama uvučena u pantalone odlično se uklopila i u priliku i u stajling, a pritom je istakla vrlo vitku figuru vojvotkinje.

Da li vam se dopada stil Kejt Midlton?

Podelite sa nama u komentarima, a u anketi ispod nam otkrijte kako vam izgleda nova frizura vojvotkinje!

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top