Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

Miloš Biković na svom Instagram nalogu u opisu slike na kojoj pozira sa svojom koleginicom Jelisavetom Orašanin napisao je status uputivši pomenutoj glumici nekoliko reči povodom zajedničke saradnje na filmskom projektu pod imenom “Hotel Beograd”. 

Poznati glumac Miloš Biković koji uspešno gradi karijeru van granica Srbije, povodom novog filma “Hotel Beograd” u kojem igra sa Jelisavetom Orašanin, Sofijom Milošević i mnogim drugim kolegama napisao je šaljiv status osvrnuvši se na lojalnost i kolegijalnost koju godinama neguje sa poznatom glumicom.

Sliku koju je objavio na svom Instagram nalogu nasmejala je mnoge jer je šarmantni glumac na ovoj slici u suknji. Kako ističe, nije mu bilo neprijatno jer je baš Jelisaveta bila pored njega.

– Studirao sam s njom i jako je volim. Udata je za poznatog košaraša, bivšeg igrača CSKA. Pre ovog filma nismo radili zajedno i jako mi je drago što smo na istom setu bili baš u filmu Hotel Beograd. Šta se desilo, videćete danas, na premijeri u Sankt Peterburgu. Jelisaveta i ja se često šalimo zajedno, kao što je to bio slučaj na setu. Zato mi nije bilo neprijatno što sam u suknji, jer sam to uradio s njom – napisao je Miloš Biković ruskim pratiocima, a onda se obratio i našoj publici:

– Ovo je jedan redak idiotluk, i to što nosim suknjicu je podnošljivo, jer je i ona potpuni moron u ovom filmu – napisao je Biković i nasmejao pratioce.

Za najočekivaniji film godine “Hotel Beograd“, koji će se prikazati 10. marta u Centru “Sava”, karte su rasprodate, zbog čega su uvedene i dodatne projekcije filma iste večeri u bioskopu Cineplexx Ušće, na kojima će se publici takođe, pokloniti autorska i glumačka ekipa ovog ostvarenja.

Izvor: Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top