PRIJA I FILIP spremaju krštenje pred 200 zvanica, a evo ko će biti KUM!

Printscreen/Instagram

Poznati

PRIJA I FILIP spremaju krštenje pred 200 zvanica, a evo ko će biti KUM!

Aleksandra Prijović je svom sinu jedincu za prvi rođendan poklonila 30.000 evra. Pevačica i njen suprug Filip Živojinović su na današnji dan pre godinu dana postali roditelji, ali su zbog poslovnih obaveza odučili da gala rođendansko slavlje malog Aleksandra ogranizuju tek 11. marta.

Prija i Filip će tog dana proslaviti i prvi rođendan i krštenje sina Aleksandra u jednom hotelu na Novom Beogradu, a na slavlje su pozvali čak 200 gostiju.

„Prija i Filip su već razdelili pozivnice, a i za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra“, kaže dobro obavešten izvor.

„Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan“, rekao je izvor.

Oko poklona nisu imali nedoumice, ali ni oko izbora kuma na krštenju malog Aleksandra.

„Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno su viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum na krštenju njenog deteta“, kaže izvor i otkriva ko će zabavljati goste na proslavi.

– Angažovali su zvezde „Granda“ Aleksandru Bursać i Miloša Brkića ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše mužičara. Prija i Pejović se otpevati nekoliko pesama, a baka Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra!

S obzirom na to da će slavlje organizovati u hotelu i da će imati čak 200 zvanica, Prija i njen muž su za to izdvojili oko 70.000 evra! Ponosna mama je rešila da sala bude dekorisana u plavoj boji, a gostima je poručila da se ne opterećuju poklonima.

Kurir.rs/Informer

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top