Dnevni horoskop za 8. mart: Dan kao stvoren za ljubav!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 8. mart: Dan kao stvoren za ljubav!

OVAN

Polako rešavate neke probleme koji su vam ranije na poslovnom polju predstavljali vece kočnice. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima ka vama iskrena osećanja. Povoljan je dan za rekreaciju.

BIK

Moguće je da situacija na poslu nije odgovarajuća za vas i da razmišljate o prekidu posla i o promeni. Potrebno je da se više potrudite da biste sa partnerom uspeli da ostvarite bolji odnos u budućnosti. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Na polju posla možete da imate neki manji gubitak ako budete rizikovali. Današnji dan vam nije generalno povoljan. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije slobodna, imaćete komplikacije sa njom. Osetljivi disajni putevi.

RAK

Potrudite se da se posvetite poslu. Od vas se sada može tražiti više odgovornosti na ovom polju. Moguće je da ste došli do veće svađe sa voljenom osobom i da vaš odnos ide u veću krizu. Mogući problemi sa bubrezima.

LAV

Aktivno ste posvećeni obavezama i poslu. Očekuje vas dan u kojem ćete biti prilično zauzeti. Moguće je da ćete biti skloni flertu i da ćete na polju ljubavi sada lako ostvarivati nova poznanstva. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa trgovinom, možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas. Očekuje vas period koji će da vam donese ljubavne teškoće. Postepeno poboljšanje vam dolazi.

VAGA

Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja vam pokreće želju za napredovanjem i promenama. Komunikacija sa voljenom osobom vam je veoma promenljiva. Često imate svađe. Osetljivi mokraćni putevi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju mogućnost da na polju posla donesete nove odluke. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu i prilici da uđete u novu emotivnu vezu. Opustite sa dragim ljudima.

STRELAC

Povoljan je dan za odmor ili putovanje. Ne biste trebali da očekujete previše poslovnih obaveza. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete povoljan period da nađete osobu koja vam odgovara za vezu. Problemi sa sinusima.

JARAC

Ne očekuju vas veće promene i problemi na poslu. Današnji dan vam jako mirno protiče. Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite neka osećanja. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne probleme. Sudbina vam nije naklonjena i čekaju vas komplikacije. Uskoro ćete ući u vezu koja može da opstane na duže staze u budućnosti. Prolazan kašalj vas prati.

RIBE

Moguće je da ćete sami sebi da stvorite neke probleme na poslovnom polju samo zato što ste brzopleti. Prija vam pažnja i nežnost koju vam pokazuje osoba do koje vam je stalo. Uživate u ljubavi. Podložni ste upalnim stanjima.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top