Aleksandra Prijović otkrila kako je reagovala kad je pročitala scenario „Ubica“

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleksandra Prijović otkrila kako je reagovala kad je pročitala scenario „Ubica“

Mlada folk pevačica igra u novoj sezoni serije „Ubice mog oca“, a sada je otkrila interesantne detalje o svojoj ulozi i o tome kako su njen suprug Filip i ona reagovali kad su u scenariju videli šta treba da uradi

Popularnu pevačicu Aleksandru Prijović uskoro ćemo gledati u seriji „ubice mog oca“, u kojoj igra pevačicu i kojoj je, kako pišu mediji, zavodi lik glumca Branislava Tomaševića.

— Meni je malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju, nisam smela ni da pogledam epizode kada su bile gotove. Čak i kad su mi javili da su sve montirali, mene je bilo strah kako će to ispasti. Super su komentari i moram da priznam da sam i ja zadovoljna — rekla je pevačica Telegrafu.

Aleksandra je rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer „nije mogla da zapamti toliko teksta“, ali i otkrila šta je za nju bio najveći šok.

— Kada smo se dogovorili da ću ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da pročitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo „strasni poljubac“. I rekla sam: „Nema šanse“, na šta mi je Filip rekao: „Što se ne bi poljubila, šta ima veze!“. Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila — iskrena je Aleksandra.

TELEGRAF

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top