Povratak Megan i Harija u Veliku Britaniju: Dok su pojedini zviždali, bivša vojvotkinja odgovorila

Printscreen/Instagram

Poznati

Povratak Megan i Harija u Veliku Britaniju: Dok su pojedini zviždali, bivša vojvotkinja odgovorila

31. marta 2020. Megan Markl i princ Hari zvanično su prestali da budu članovi kraljevske porodice. Nakon toga, par će izgubiti titulu i finansijsku podršku britanske krune, ali će tiho boraviti u Kanadi, daleko od britanskih novinara.

Zapravo, Megan, Hari i njihov sin Arči provode gotovo sve vreme koje imaju u Kanadi, ali se par na jedno veče vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo – službenim povodom.

Ovo je bilo njihovo prvo službeno oslobađanje nakon što su objavili da nameravaju da se povuku.

View this post on Instagram

[ LEAVING TOXICITY BEHIND ] ❌ « Until you let go of all the toxic people in your life, you will never be able to grow into your fullest potential. » . Years after years I have breaking up with toxic « friends ». In 2013 I have left a toxic relationship. In 2018 i have left a job who had turned into a toxic workplace. I’ve cut toxic habits like drinking sodas/caffeine from my diet. . . Since then I feel happier than ever. Engaged to my better half, surrounded by empowering friends and a loving family. I am living my best life ✨ . Leaving a toxic environment can be difficult and stressful but it brings so much peace, happiness and positivity. . . What toxic things/habits/people have you left behind or planning to leave? . 📷 :@dodo_picard (source twitter)

A post shared by Black Milk Women (@blackmilkwomen) on

Oni koji tvrde da su Megan i Hari na ivici razvoda, očigledno da nisu u pravu, a dok su ih neki lepo dočekali, bilo je i onih koji su zviždali. Prilikom službenog obraćanja, Megan je izjavila:

„Lepo je vratiti se. Već treću godinu imam neverovatnu sreću da se pridružim svom mužu ovde. Ovaj prostor je tako inspirativan“.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top