Modni okršaj jetrva (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Modni okršaj jetrva (FOTO)

Jetrve su dale sve od sebe da izgledaju glamurozno na ovoj proslavi, a vi procenite koja izgleda bolje

Na proslavi Dana Komonvelta, praznika zajedništva, koji se nekada proslavljao pod imenom Dan carstva, Megan i Kejt su se pojavile u vrlo upečatljivim kombinacijama. I jedna i druga su se opredelile za jarke boje.

Čini se da su dale sve od sebe u želji da budu proglašene za najstilizovanije na ovoj proslavi.

Tokom ceremonije nisu skidale osmehe sa lica, trudeći se da pokažu da ih skandal zbog odlaska Megan i Harija ni malo ne dotiče. Naime, pojavljivanje na ovoj cermoniji je ujedno i poslednja kraljevska dužnost koju će oni izvršiti.

Iako je uglavnom možemo videti u neutralnim tonovima, Kejt je iznenadila sve pojavivši se u haljini jarko crvene boje i kaputu u stilu koji je tipičan za nju. Kao i uvek, izgledala je elegantno i svedeno.

Megan je takođe ostala dosledna svom stilu, pa se pojavila u haljini koja prati liniju njenog tela i u prvi plan stavlja obline.

View this post on Instagram

PERFECT💚👑 | Meghan in @emiliawickstead!💚 The Duke & Duchess have arrived at their final engagement the Commonwealth Service being held at Westminster Abbey. The Sussexes are President and Vice President of the Queen’s Commonwealth Trust (and no they don’t lose their roles). It is their third consecutive year attending this service. . . . The Sussexes alongside the Wessexes and Cambridges will not be part of the procession through Westminster Abbey at the start of the Commonwealth Service (and no, I don’t know why). The theme for this year’s Commonwealth Service is “Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming”, placing emphasis on youth, the environment, trade, governance, and ICT (Information and Communications Technology) and innovation. . . #meghanmarkle #duchessofsussex #royalfamily #britishroyals #royals #princeharry #commonwealthservice

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) on

Zanimljivim šeširima su obe zaokružile ovu modnu kombinaciju.

Ostaje da čujemo sud modnih kritičara o tome koja od njih dve je pobednik ovog modnog okršaja. Po komentarima na društvenim mrežama, fanovi su na strani Kejt.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top