Da, solo sam. Ne, nisam dostupna.

pixabay.com

Ljubav i seks

Da, solo sam. Ne, nisam dostupna.

Ne, nisam dostupna.
Ne, nisam zainteresovana.
Da, ozbiljna sam.

Prevela: Saša Leper

Iste sekunde kad se promenio moj status veze to je bilo kao da je svetionik na nebu počeo odašiljati signal koji pokazuje moju otvorenost ka netraženoj muškoj pažnji.

Ali dopustite mi da pojasnim: ne šaljem ja nikakve signale. Ja gasim svetlo za koje nisam ni znala da je upaljeno. Niti mi treba niti želim muškarca u bilo kom obliku koji će popuniti ono što se smatra prazninom, hvala lepa.

Fokusiram se na se veći uspeh u svakom pogledu. Na prvom mestu su moja deca, potom moj posao, zatim dom, prijatelji i možda moji nerazumni standardi organizacije i čistoće. Nisam fokusirana na pronalaženje svoje druge polovine, jer sam već cela.

Jedan muškarac mi je jednom rekao: „Ti si baš onako jedna cela žena.“ Bio je u pravu. Jesam cela. I previše da bih mogla stati u pola ičega.

Zašto nedostatak partnera u mom životu implicira da mi treba neko? Otkud to insistiranje na ideji da to što sam sama znači da je prihvatljivo da neko nastavlja da mi se uporno nabacuje nakon što kažem da nisam zainteresovana? I, molim vas, prestanite me uveravati da ću naći onog pravog; ja sam ona prava!

Da želim profil za upoznavanje ljudi, napravila bih ga. Moj privatni profil nije to.

Zaista ne želim slike vaših genitalija u svom inboksu. U čemu je uopšte, dođavola, fazon sa tim? I ne želim da nastavljate da me zovete da izađemo kad sam vam već rekla ne.

Ne želim da mi pošaljete piće. Zapravo, ja maltene i ne pijem, pa ću verovatno pijuckati ovo jedno vino čitavu noć dok uživam u društvu svojih prijatelja.

Bliska prijateljica me je savetovala da kažem da sam u vezi kada me pitaju da izađem, jer muškarci više poštuju ideju da postoji neki drugi muškarac u mom životu nego prostu istinu da nisam zainteresovana. Takođe mi je rekla da ona nosi burmu kada putuje kako bi odbila neželjena udvaranja.

Šta se tu, koji đavo, dešava? Zašto živimo u svetu u kome treba da lažem umesto da govorim istinu? Nije to napad na vaš krhki ego; to je samo odraz toga gdje se ja nalazim u tom trenutku. Nije to očajnički potez da privučem vašu pažnju. Prosto nisam zainteresovana za vas.

Kada se sredim da izađem to ne znači da želim da me muškarci odmeravaju. Dovoljna mi je samo moja potvrda. Potrudim se da izgledam lepo zbog sebe. Da mi se stvarno sviđate videli biste me u helankama ili spavaćici sa neurednom punđom i bez šminke – jer tako zapravo i izgledam većinu vremena.

Moja očekivanja od muškaraca su dovoljno visoka da ako otvoreno zurite od mene odmah pokazujete da ste manje od onoga što je meni potrebno, ako mi je uopšte potrebno tako nešto, a nije. I da, znam da sam seksi. Ne morate mi to govoriti dok izlazim iz toaleta. Evo vam jedan savet: pokušaj upucavanja dok neko izlazi iz wca je suprotno od privlačnog.

Nisu mi potrebne vaše poruke u kojima mi kažete da šaljem „vibru nepristupačnosti“ i da vam je teško da me pozovete da izađemo. Šta kažete na to da to jednostavno ni ne uradite? Postoji razlog zbog kog to osećate. Manite me se.

Ako zaista i imate moj broj telefona, to je zato što smo drugari ili igrom slučaja imamo zajednički posao ili prijatelje, a ako spadate u drugu grupu i zloupotrebljavate tu privilegiju tako što mi šaljete upitna sranja znači da vas brišem. I šta kažete na to da mi ne šaljete poruke na poslovni broj? To je prosto neukusno. Postoji razlog zbog kog nemate moj privatni broj telefona.

Takođe, moja potreba da unajmim majstora da mi popravi nešto u kući ne znači da mi je potreban muškarac da popravi bilo šta drugo u mom životu. Ne treba mi spašavanje. Spasila sam samu sebe već odavno. Sama se nosim sa svojim sranjima.

Deo toga i jeste da pozovem majstora jer sam pokušala da sama nešto popravim prateći uputstva sa Jutjuba pa sam samo napravila još veći haos. Potreba za profesionalnom uslugom ne znači da mi je privatno potrebno bilo šta drugo od tebe, pa da ti nije palo na pamet da mi se nabacuješ dok si u mom domu poslovno na terenu. Užasno odvratno.

Bilo koje šale koje objavim na račun seksualnosti i sličnog znači da su me nasmejale i da imam bolestan smisao za humor, a ne da sam iznenadna dostupna za razgovore o veličini tvog penisa i tome šta žene žele. Ne znam šta druge žene žele. Različite smo. Zamisli to!

Znam šta ja želim i to nije razgovor koji ću da vodim sa nekim koga jedva znam. Smešna slika me je nasmejala pa sam je i objavila, a smijaću se i tvom penisu ako mi pošalješ sliku u inboks.

Moja dobrota je iskrena, ali moje prijateljsko raspoloženje ne znači da gledam kako da se smuvamo. Znači da sa prijateljski nastrojena osoba. Znači da si objavio nešto što me je nasmijalo. Znači da mislim da ti je dete slatko. Znači da poštujem tvoj rad. Ili možda znači da sam videla tvoje nepravilno držanje, tielo koje te boli ili da si užasno pod stresom i da bi ti verovatno dobro došla joga, što je sasvim slučajno ono čime se ja bavim.

Da mi se zaista sviđaš i da želim nešto od tebe, niko drugi to ne bi znao osim možda moje najbolje prijateljice jer je ona jedina osoba koja zna gde sam i s kim sam.

Da mi se zaista sviđaš, to bi bilo privatno i ne na društvenim mrežama. Da sam zaista otvorena za tvoju energiju, jasno bi to znao jer bih ti to i rekla. A i da samo hoću nešto brzinsko i prolazno, pa i to bi znao jer bih ti direktno rekla. Bez tajnih signala i kontradiktornih poruka. Na veoma eksplicitan, verovatno smešan ali vrlo direktan način bih ti rekla da te želim.

Ja sam odrasla žena koja zna šta hoće i kako to hoće i nema mnogo muškaraca koje ću makar dvaput pogledati jer mi nije stalo do toga da ih gledam. Da to zaista želim, želela bih pravog muškarca, a ne dečaka koji se igra. Volim transparentnost, lojalnost i iskrenost u svim svojim odnosima sa ljudima.

Ja zapravo volim muškarce – snažne, krupne, nezavisne. Ne mrzim ja muškarce i nisam puna sebe i ne mislim da sam neka posebna žena kojoj nema premca. Međutim, ne želim da upoznajem bilo koga ko od mene želi više nego što imam da mu pružim.

Postoje spektakularni muškarci – ljubazni, slatki koji ne šalju sranja i koji prihvataju da žena prosto nije zainteresovana. U svom plemenu prijatelja imam neke neverovatne muškarce koji me zaista razumeju i ja razumem njih i možemo si međusobno slati smešna, bezobrazna sranja po čitav dan bez bilo kakve namere osim da se zasmejemo. Ali ako se ne poznajemo na tom nivou, nemojte ni pokušavati.

Toliko žena vrišti da želi da izađe sa nekim, traže vezu ili su otvorene za nasumično spanđavanje. Daće vam do znanja ko su. Idite kod njih.

Da, ja sam cela žena. Žena koja nije zainteresovana, koja nije dostupna i kojoj može ići na živce kultura u kojoj moram da napišem ovakav blog.

Pozdrav za sve srećne dame bez partnera.

Izvor: Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top