Aleks na poseban način čestitao Džej Lo godišnjicu

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleks na poseban način čestitao Džej Lo godišnjicu

Ko kaže da više ne postoje džentlmeni i romantični muškaraci? Aleks Rodrigez je ovim potezom definitivno razuverio sve žene!

Prošle godine, bivši bejzbol igrač zaprosio je popularnu pevačicu a ove godine proslavljaju godinu dana veridbe. Ovaj poznati par nas često obraduje na društvenim mrežama privatnim snimcima na kojima zaista možemo videti koliko su jedno drugom podrška u svemu.

Ovoga puta, Aleks je izdvojio i sastavio najlepše momente njihove veze za proteklih godinu dana i videom javno pokazao koliko voli Dženifer. Ništa ne bi bilo toliko specifično da nije uputio posebne reči.

„Pre godinu dana na Bahamima, bio sam veoma nervozan, više nego tokom čitave moje karijere, kleknuo sam na kolena i zaprosio te, a ti si rekla „da“. Dženifer, svaki trenutak sa tobom je blagoslov. Ti si moj najbolji prijatelj, moja inspiracija, divna majka i uzor svima. Draga, tako sam srećan što sam s tobom. Hvala što si učinila da moj život bude bolji. Jedva čekam da stvorim nova sećanja sa tobom. Volim te. Srećna nam godišnjica“ – napisao je Rodrigez.

Ono što je zanimljivo, to da je mnoge fotografije i video snimci nikada ranije nisu objavljivani.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top