SANJALA SAM GA I NOĆAS… I PLAKALA… Severina najpotresnijim rečima opisala koliko je SKRHANA, NIKO nije ravnodušan!

Printscreen/Instagram

Poznati

SANJALA SAM GA I NOĆAS… I PLAKALA… Severina najpotresnijim rečima opisala koliko je SKRHANA, NIKO nije ravnodušan!

Pevačica se oglasila porukom koja je mnoge rasplakala, a definitivno nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Severini Kojić oduzeto je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali vreme joj ne pomaže da to preboli. Štaviše, ona neretko potresnim porukama predočava publici koliko pati zbog takvog razvoja događaja i koliko joj sinnedostaje kada nije sa njom.

S obzirom na to da trenutno vlada virus korona, Severina je dodala je upravo ovo njen virus, te da traje 117 dana, od trenutka kada joj je sin oduzet.

[Ljubav u doba korone] Veliki pisac Gabrijel Garsija Markez napisao je predivno delo ‘Ljubav u doba kolere’. Ja nisam nikakav veliki pisac, ALI ĆU OPISATI KAKO IZGLEDA LJUBAV U DOBA KORONE. Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dečak pre 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i po meseca prespavao u našem domu.
Sanjala sam ga i noćas… I plakala… Neopisiva bol, pomešana osećanja zbog korona virusa i patnji ljudi koji su oboleli, a ne znaju zašto. Ne znamo ni kako se leči, ni koliko će ovo trajati, nema leka… Moj “korona virus” traje od 28.11.2019, kada sam saznala da mi je sin, koji je od rođenja sa mnom, koji je sa mnom živeo u sreći i veselju, okupan ljubavlju, jednom nepravomoćnom merom i presudom koja je došla kao korona, ne zna se zašto ni kako, oduzet“, pisala je Severina.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top