JA VAS ŠTITIM, 3 DANA SAM MEĐ 4 ZIDA, A VI ŠETATE PO LEPOM VREMENU: Status Srbina gađa u metu (FOTO)

Printscreen

Lifestyle

JA VAS ŠTITIM, 3 DANA SAM MEĐ 4 ZIDA, A VI ŠETATE PO LEPOM VREMENU: Status Srbina gađa u metu (FOTO)

Srbija se od nedelje naveče nalazi u vanrednom stanju kako bi sprečila širenje konoravirusa među građanima i tako sprečila oboljevanje nacije. Vanredno stanje je uvedeno najviše zbog stariji ljudi koji su najviše pogođeni ovim virusom. Zamoljeni su da ostaju u svojim domovima, da ne izlaze napolje, ne idu po prodavnicama i poštama.

Međutim, sudeći po slikama sa ulica, naši najstariji građani ne mogu da se smire pa izlaze napolje, šetkaju se po parkovima, idu u nabavku, a u redovima u pošti uredno se „guraju“.

Jedan tviteraš, besan na njih što ne slušaju naredbe vlasti i molbe mlađih koji se pridržavaju svih pravila vanrednog stanja, imao je poruku za njih.

U celosti prenosimo njegov tvit:

„Treći dan u izolaciji, nisam rizična grupa, nisam imao kontakta sa zaraženitm, nisam došao iz inostranstva, ne osećam simptome. Ali reših da pomognem u borbi i ostanem kod kuće. Izašao jednom, do prodavnice koja je preko puta. I to pažljivo, brzo. Kad tamo… oni… deca, penzioneri… ovi čije škole ne rade… Ovi zbog kojih se brinemo ovih dana… tu smo da ih štitimo… Niko od mog društva ne izlazi. Štite svoje, ali kako kad oni ne brinu o sebi. Ko je tu dete, a ko najgori od sve dece?!

Evropa je prazna, baš su miševi, a? E moji vi…i tako dok vas ja štitim, vi šetajte! Lepo je vreme!

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top