Supruga srpskog fudbalera uputila VAŽNU poruku o kojoj će se sigurno pričati

Printscreen/Instagram

Poznati

Supruga srpskog fudbalera uputila VAŽNU poruku o kojoj će se sigurno pričati

Jovana Đorđević, srpska manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, ponosna je majka dvoje dece koja, silom prilika, trenutno nisu s roditeljima.

Lepa manekenka već neko vreme živi u Italiji zbog angažmana svog supruga, koji trenutno nastupa za veronski Kjevo.

S obzirom na aktuelnu situaciju u Italiji, koja se smatra najvećim evropskim žarištem virusa korona, manekenka boravi u ovoj zemlji, a ne želi da je napusti jer misli na svačiju bezbednost.

Jovana je na svom profilu na Tviteru napisala: „Imam nešto da kažem“ i objavila sledeći tekst:

— Nisam videla decu od 1. marta. U Italiji sam, a deca su u Srbiji. Neću ih videti bar još dve nedelje, minimum. Mogla sam da dođem pet puta do sada da sam htela, ali nisam želela da ugrožavam ničiju bezbednost, iako svakako iz stana nisam ni izlazila i verovatnoća da sam zaražena bila je veoma mala, ali je svakako postojala — naglasila je manekenka.

Ona je istakla da se samoizolovala i pre nego što je italijanska vlada pozvala građane da ostanu u svojim kućama jer ne bi podnela da se zbog njene greške bilo ko dovede u opasnost.

— Shodno tome, ne mogu da razumem ljudsku glupost i bezobrazluk da se mera predostrožnosti ne pridržavaju, nego šetaju gradom i možda prenose virus, jer njima virus ne može ništa? Sve i da nemate roditelje, bake i deke, braću i sestre, tetke i strine, decu i prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda, bez trunke savesti i zdravog razuma — kaže Jovana i dodaje: — Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život!

Jovana i Filip Đorđević roditelji su malene Noel (5) i dečaka Leona (3).

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top