Dnevni horoskop za 20. mart: Novo poznanstvo je uskoro pred vama!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 20. mart: Novo poznanstvo je uskoro pred vama!

OVAN

Očekuje vas manja finansijska kriza. Današnji dan vam generalno nije povoljan za veće troškove. Ljubomorni ste i opterećuje vas sumnja koju imate u partnera. Naredni period vam donosi komplikacije. Izbegavajte alkohol.

BIK

Veoma drastične promene na polju posla vas očekuju. Dosta toga vam se sada menja i nesigurni ste u svoju budućnost. Ukoliko imate partnera, sa njim ćete uspeti da ostvarite dosta bolji odnos. Čuvajte svoje bubrege.

BLIZANCI

Pred vama je faza koja može da bude jako povoljna. Sudbina vam je naklonjena za posao sada. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret i poznanstvo sa osobom koja će biti originalna i posebna. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

RAK

Očekuje vas opuštena faza za poslovno polje. Današnji dan vam ne donosi previše promena ili obaveza. Možete da očekujete da ćete uspeti da uradite ono što možete kako bi sačuvali brak. Prija vam vežbanje.

LAV

Možete da očekujete novu priliku za posao. Pred vama je povoljan period da se opredelite za promene. Odnos sa vašim partnerom u velikoj meri zavisi od vaše postavke prema njemu. Mogući su problemi sa probavom.

DEVICA

Očekuje vas prilika za sklapanje novog posla koji će vam bit značajan na duže staze u budućnosti. Moguće je da pokazujete nesigurnost u komunikaciji sa simpatijom. Osećate se generalno dobro.

VAGA

Uspećete da ostvarite svoje planove. Posao vam ide od ruke i zadovoljni ste sobom. Moguće je da niste sigurni u partnera i da često nalazite razne razloge da sumnjate u njegovu iskrenost. Prijala bi vam šetnja.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuju komplikacije i problemi kada je u pitanju posao. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi kakve su vam namere prema njoj. Pred vama je povoljan period za ljubav. Dobro se osećate.

STRELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu sa nadređenima i kolegama. Očekuje vas povoljna faza za posao. Ukoliko imate probleme sa voljenom osobom, uspećete da ih rešite. Imate mnogo energije u sebi!

JARAC

Nemate dovoljno energije za nov početak posla. Danas bi vam bilo na neki način korisnije da odmorite. Posvećeni ste vašem odnosu sa voljenom osobom i važno vam je da među vama sve bude savršeno.Pazite na cirkulaciju.

VODOLIJA

Ukoliko sarađujete sa Škorpijom, očekuju vas problemi u komunikaciji. Postoji velika tvrdoglavost na obe strane. Povoljan je dan za nova dešavanja na polju ljubavi. Generalno se dobro osećate.

RIBE

Možete da očekujete razgovor za posao koji će vam biti veoma značajan danas. U novom partneru ste pronašli sve kvalitete koje ste dugo tražili. Ovo je period u kojem ćete maštati o braku. Povedite računa o srcu.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top