SESTRA MARIJA IZ URGENTNOG CENTRA OSTAVILA PORUKU KOJA CEPA SRCE: Nemojte izlaziti iz kuće, ne kradite nam osmeh!

Facebook

Lepota i zdravlje

SESTRA MARIJA IZ URGENTNOG CENTRA OSTAVILA PORUKU KOJA CEPA SRCE: Nemojte izlaziti iz kuće, ne kradite nam osmeh!

Zbog korona virusa koji ovih dana hara svetom, a nažalost prisutan je i u Srbiji, najviše su na udaru medicinski radnici koji pokušavaju da se izbore sa njim pomažući bolesnima.

Jedna od njih je i medicinska sestra Marija Bogdanović, koja radi na Urgentnom centru Srbije. Ona i njene kolege se svakodnevno susreću sa najhitnijim slučajevima, a evo koju je ona poruku ostavila za sve pacijente i ljude u Srbiji.

FOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK MARIJA BOGDANOVIĆ

„Dragi prijatelji, ovo smo moje kolege i ja na poslu, na našim proslavama, na slavi našeg odeljenja, kako jedemo iz jednog tanjira ! Nisam ni pomislila kako će me baš taj tanjir jednog dana zapitati!!! Mi smo jako veselo odeljenje intenzivne nege, da imamo puno posla, da znamo i da se posvađamo ali kod nas se uvek čuje smeh! Taj smeh je neki put i preglasan ali taj smeh je život! Molim vas ne izlazite iz kuće i ne kradite smeh mojim kolegama jer pred nama su tri svadbe na koje moramo ići, jer pred nama je još puno proslava novih godina i osmog marta i želim da svi budemo na broju! Molim vas ne uzimajte nam osmeh 🙏🙏🙏🙏“, piše u postu koje je objavila na svom Fejsbuku.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top