PROCURILE SVE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE! Kraljica Megan nikad nije dopustila jednu stvar, a Kejt je to SMELA!

Printscreen/Instagram

Poznati

PROCURILE SVE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE! Kraljica Megan nikad nije dopustila jednu stvar, a Kejt je to SMELA!

Iako deluje da je Megan Markl udajom za princa Harija ima sve povlastice, to ipak nije tako.

Kao supruga britanskog princa Harija, Megan je mogla da ima venčanje vredno čitavo bogatstvo, obnovljeni dvorac, ali ne i kolekciju nakita kraljice Elizabete, prenose strani mediji.

Kraljevski nakit igra važnu ulogu u protokolu, naročito je važno kraljičino pravilo kako samo supruge prinčeva smeju nositi krune. Megan je često volela da nosi nakit sa skrivenim detaljima, poput prstena na kom je pisao datum rođenja nenog sina Arčija.

Megan je nosila i nekoliko komada nakita pokojne princeze Dajane. Ako će doći do prigodnog trenutka, Megan će opet moći nositi nakit iz kraljevske kolekcije, ali uz dopuštenje kraljice. Elizabeta joj nikad nije pozajmila nakit, osim na dan vjenčanja sa Harijem, kada je nosila krunu, koja je pripadala kraljičinoj baki.

Markl se nadala kako će na svom venčanju nositi smaragdnu krunu, ali joj kraljica nije dopustila, što je tada izazvalo napetost u porodici.

Međutim, Kejt Midlton ima dopuštenje nositi kraljičin nakit, što daje naslutiti kako kraljica favorizuje supruge prinčeva koji su prvi na redu za nasledstvo.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top