BAKA (90) SE IZLEČILA OD KORONE I POSTALA SIMBOL NADE! Svaki dan govorila POBEDIĆU i tražila supu od ovog povrća

Printscreen

Lepota i zdravlje

BAKA (90) SE IZLEČILA OD KORONE I POSTALA SIMBOL NADE! Svaki dan govorila POBEDIĆU i tražila supu od ovog povrća

Devetogodišnja Ženeva Vud iz Sijetla pobedila je korona virus i tako postala simbol nade za hiljade zaraženih, pogotovo onih starijih, ali i mlione onih koji se plaše.

Ženeva Vud bila je zaražena virosom korone sredinom ferbura kao i brojni žitelji centra za stare – od njih 132 više od šezdeset odsto se razbolelo a četvrtina je umrla. Bolest joj je potvrđena 6. marta.

Unuka Vudove, Kejt Najdig, navodi da to i ne čudi jer je njena baka uvek bila borac i da je kroz bolničko staklo poručivala „pobediću, bićete ponosni na mene“.
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Dok je bila bolesna tražila je supu od krompira, navodi njena unuka na Fejsbuku i dodaje da se sada svi šale, uključujuci i lekare i sestre da joj je to pomoglo i da zato traže čarobni recept.

Vud ima petoro dece, 11 unučića, 12, praunučića i troje čukununučića i od njih je imala ogromnu ljubav, navodi unuka kao razlog oporavka i dodaje da veruje da će njena baka naredne nedelje izaći iz bolnice.

Pre nekoliko dana, nacionalna agencija Irana javila je da je 180 kilometara od Teherana izlečena žena od 103 godine. Britanski mediji su prisali o uspešnom lečenju bračnog para u Handžou, on je bio kineski astronom i imao je 98 godina a ona 85.

Jedan od najstarih izlečenih ljudi u Kini je, prema pisanju italijanskih medija i biskup Nanjanga u penziji takođe star 98 godina.

Kurir.rs/CBS news

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top