SLOMILA SE, ZAPLAKALA I REKLA MU — SVE: Otkriveno kako je izgledao poslednji susret princa Harija i Kejt Midlton

Poznati

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I REKLA MU — SVE: Otkriveno kako je izgledao poslednji susret princa Harija i Kejt Midlton

Dobro je poznato koliko je vojvotkinja od Kembridža godinama bila bliska sa svojim deverom

U prilikama u kojima su se prinčevi Vilijam i Hari i Kejt MIdlton godinama pojavljivali zajedno nikada nije izgledalo kao da se Vilijamov mlađi brat oseća kao „treći točak“. Mladi članovi kraljevskeporodice uvek su delovali složno, a nežna i bliska bratsko-sestrinska veza između Kejt i princa Harija bila je očigledna.

Ipak, otkako se princ Hari oženio, on više nije bio toliko blizak ni s bratom, a kamoli sa snahom, a nedavno je svet bio šokiran kada je objavljen snimak prvog javnog susreta princa Harija i njegove supruge Megan Markl s Vilijamom i Kejt Midlton. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ušli su u Vestminstersku opatiju, jedva pogledavši Saseksove, a Kejt ih je, štaviše, potpuno ignorisala. Sudeći po najnovijim vestima, ona ipak nije bila toliko kamenog srca — naprotiv.

Izvor blizak kraljevskoj porodici izjavio je za novozelandski Woman’s Day da je Kejt Midlton, dok su Hari i Megan nedavno boravili u Engleskoj, razgovarala nasamo s deverom.

— Kejt je znala da joj je to poslednja prilika da kaže kako se oseća bila je neverovatno emotivna. Navodno se borila sa suzama dok je pričala o tome koliko joj je teško pao manjak komunikacije i kontakta s oboje pre i nakon što su se preselili u Kanadu i koliko su se (Vilijam i ona) osećali kao da su odsečeni iz Harijevog i Meganinog života — ispričao je izvor.

Ona je, dodaje izvor, rekla princu Hariju da se oseća „kao da je izgubila brata“.

I sagovornik magazina Vanity Fair upućen u odnose u kraljevskoj porodici istakao je da se Kejt Midlton teško nosila s time što su se Saseksovi udaljili od njenog supruga i nje.

— Bili su tu samo ona, princ Vilijam i princ Hari kao „srećni trio“, a sad je tužna što je sve ispalo ovako — istakao je izvor.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top