VUČIĆ O BORBI PROTIV KORONE: Napravio sam SAMO JEDNU GREŠKU! Da nisam, imali bismo 4 puta manji problem

Printscreen

Lepota i zdravlje

VUČIĆ O BORBI PROTIV KORONE: Napravio sam SAMO JEDNU GREŠKU! Da nisam, imali bismo 4 puta manji problem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tokom borbe sa korona virusom napravio samo jednu grešku.

„Samo sam jednu grešku napravio“, rekao je Vučić, a onda dodao:

„Zbog Ustava… Da je nisam napravio, ne bismo imali ni četvrtinu problema“.

Vučić je zatim ortkrio koja je to greška bila:

„Pustili smo sve naše ljude u zemlju“.

SRBIJA JE DOBRA SVIMA SAMO KAD JE TEŠKO

Predsednik je na kraju podsetio gde su sve avioni Er Srbije išli po naše građane, dva puta u Pariz, Amsterdam, Moskvu, Dohu, Istanbul…

„Molim ko Boga te ljude za disciplinu. Pokazali smo koliko Srbija ima veliko srce, jer Srbija je dobra svima samo kad je teško. Zato i jeste jedna jedina, naša otadžbina“, zaključio je Aleksandar Vučić.

„Penzioneri ne izlazite napolje“ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas penzionere da ne izlaze napolje i ocenio da je predlog SzS da se omogući penzionerima da šetaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran. Na pitanje novinara kako komentariše predlog SzS da se penzionerima omogući da u periodu od 18 do 19 časova mogu da šetaju ulicama, Vučić je rekao: „Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge. Neću nijednu reč da kažem, ali ako dragi penzioneri poslušate te predloge neće nam biti dovoljni kompletno Lešće, Novog groblje, Centralno i Bežanijsko groblje, biće malo groblja da primi sve nas, ako se takvi savetu budu slušali“, poručio je Vučić. Zamolio je sve da ne izlaze sa takvim predlozima u javnost jer tako mogu da navedu nekog da to uradi i pozvao penzionere da samo slušaju svoju državu. Predsednik je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čoveka. „Molim vas da ostanete kući i slušate državu, a posle toga glasajte za one koji su vam nudili lepši život i sa kojima bi vam bilo možda lakše,ali ko bi preživeo. Samo ostanite kod kuće, ko Boga vas molim“, poručio je Vučić.

(Kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top