Dnevni horoskop za 28. mart 2020.

Lifestyle

Dnevni horoskop za 28. mart 2020.

OVAN

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada se radi o poslu. Opterećuje vas dosta problema.Voljena osoba će pokazati da ima sasvim iskrena osećanja prema vama i dobre namere.Smanjite unos šećera i masne hrane.

BIK

Konačno ćete uspeti da ostvarite planove na kojima radite već duži vremenski period.Ne očekuju vas veće promene na polju emocija. Moguće je da vam je potrebno vreme za preispitivanje.Skloni ste upalama.

BLIZANCI

Okrenite se pravljenju novih planova kada se radi o poslu. Očekuje vas period koji vam može doneti komplikacije.Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi veoma brzo. Povoljan je dan za ljubav.Puni ste energije!

RAK

Nova poslovna dešavanja vas očekuju sasvim uskoro. Povoljan vam je period zaa finansije.Želite stabilnost i spremni ste da na polju emocija napravite važne promene u odnosu sa partnerom. Problemi sa bešikom.

LAV

Imate jako dobru komunikaciju sa nadređenima. Možete da očekujete podršku za svoje planove.n Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Osetljive su vam šake i zglobovi.

DEVICA

Očekuju vas promene na polju posla. Dosta toga vas opterećuje i potrebna vam je nečija pomoć.Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja. Potrebno vam je vreme kako bi našli sigurnost u sebe. Naglašen je povećan apetit.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju vaše polje posla danas.Uskoro vas očekuje poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do značajnije ljubavne veze. Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

Imate dobre ideje koje će vam obezbediti sigurnost na polju finansija i posla.Možete da očekujete da ćete imati priliku da sa voljenom osobom isplanirate važne promene. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

STRELAC

Nećete imati previše obaveza. Povoljan je dan da se posvetite svom hobiju ili drugim aktivnostima pored posla.Planirate brak sa osobom koja će pokazati da ipak nije spremna za to sada. Dobro se osećate.

JARAC

Očekuje vas prilika da dokažete svoju poslovnu sposobnost. Posao vam ide od ruke i veoma ste zadovoljni.Ukoliko ste planirali da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan vam je prilično povoljan za to.Odlično se osećate.

VODOLIJA

Sudbina vas podržava. Imaćete sreće na polju posla. Ukoliko ste planirali da pokažete svoje interesovanje ka simpatiji, povoljan je dan za to. U braku imate lepo slaganje sa partnerom. Odlično se osećate.

RIBE

Možete da očekujete da će vam se poslovni planovi menjati, ali ćete na neki način ipak uspeti da se snađete. Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom koju znate iz prošlosti. Povedite računa o telesnoj težini.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top