Leto će biti u znaku ova 3 trenda!

pixabay.com

Moda

Leto će biti u znaku ova 3 trenda!

Moda ove godine ide iz krajnosti u krajnost. Dok su s jedne strane aktuelni trendovi 90-ih godina, koje karakteriše malo ležerniji stil, na velika vrata se vraća i moda inspirisana 40-im godinama. U to vreme ženstvenost i elegancija su bila modni imperativi.

Sve u svemu, ovog leta na raspolaganju će nam biti u ponudi širok spektar trendova, pa će svaka žena moći da pronađe ponešto za sebe.

Bili smo svedoci povratka haljina i bluza sa puf rukavima tokom jeseni, a na red je došao i povratak još nekoliko trendova koji su dominirali 40-ih godina.

Tufnice

Ovo će biti omiljeni dezen svih trendseterki tokom letnje sezone. Viđaćemo ga na svim odevnim komadima, od majica, preko pantalona, suknji i haljina.

Haljine A kroja

Dizajneri predviđaju veliki uspeh ovim haljinama. Ženstveni i elegantni modeli poput onih koje voli Kejt Midlton će biti vrlo aktuelni.

Uske suknje

Pensil suknje oduvek su bile sinonim za poslovno odevanje, ali trendseterke su nam pokazale kako se on može odlično nosti i u nekim ležernijim varijantama i za prilike van kancelarije.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top