Ovim horoskopskim znakovima brak znači najviše

pixabay.com

Ljubav i seks

Ovim horoskopskim znakovima brak znači najviše

Razlike među znakovima Zodijaka mogu se uočiti i u pristupu bračnom životu. Brak – bio formalno sklopljen ili ne – najviše je „u krvi“ znakovima pod vladavinom planeta ljubavi Venere – Vagi i Biku.

Bik

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvataju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što im matičar i sveštenik govore. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku.

Da bi sprečili raskid, tolerisaće sitne partnerove ispade i preuzeti veći deo kućnih obaveza na sebe. Prioritet im je zaštititi interese dece i sačuvati zajedničku imovinu.

Rođeni u ovom znaku zavisni su od ljubavi pa maštaju o venčanju i bračnom partneru od detinjstva. Uložiće mnogo u funkcionalnost i opstanak braka ne bi li izbegli stres razvoda i ponovne samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim.

Da ne bi morali živeti sami, u nedostatku boljeg izbora spetljaće se i sa ispodprosečnim partnerom, kojeg će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. U prelaznom razdoblju potajno će održavati oba odnosa.

Rak

Duboko osećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost venčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmeriti većinu resursa.

Decu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom. Imaju li decu, potrudiće se ostati u braku čak i ako im se partner ozbiljno zameri.

Ribe

Mnogo udobnije i srećnije žive ako imaju na koga da se oslone, a za tu su ulogu idealni bračni drugovi. Održavaju brak i dom nežnošću i ljubavlju, a nikad ne zaboravljaju poljubiti voljenog kad dođu kući.

Oprostiće mu skoro sve, a više od prevare strahuju da ih on zauvek ne napusti. Ako je uzrok krize treća osoba, neće se ponašati ljubomorno i osvetoljubivo, nego će biti spremni na sve samo da bi ponovo zadobili partnera.

Izvor:

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top