Srećan rođendan, Ovnovi! Evo koji su vam sjajni periodi ove godine!

pixabay.com

Lifestyle

Srećan rođendan, Ovnovi! Evo koji su vam sjajni periodi ove godine!

Otkrijte…

Ovo je godina koja će biti malo napornija od prethodne. Ipak, imaćete više mogućnosti za napredak.

Moći ćete da se povežete sa drugima, da upoznajete nove ljude, koji mogu da Vam budu od pomoći na poslu.

Ova godina će biti napornija naročito za osobe rođene u trećoj nedelji aprila. Moraćete da pozavršavate sve obaveze koje su bitne za posao, ali budite odgovorniji nego inače, da ne biste imali neka neprijatna iznenađenja.

POSAO
Odlična je godina da završite neke poslove. Ovo se naročito odnosi na period do aprila ove godine i od jula do polovine decembra. Dosta stvari može da se promeni kod Vas, ali ipak se potrudite da održite stabilnost šta god da se dešava. Ne dozvolite da Vas drugi ometaju.

Ideje koje ste dugo odlagali da realizujete treba da pokušate da ostvarite od aprila do jula. Možda će stvari ići sporije u drugoj polovini godine, ali ne treba da odustanete. Ako ste deo neke grupe ljudi ili sarađujete sa drugima, sve će ići lakše.

Od polovine maja do kraja juna ne bi trebalo da trošite previše novca ili da pozajmljujete novac drugima. Budite odgovorni.

Usavršavajte se, ako ste u mogućnosti. Ukoliko ste odavno započeli spremanje nekog ispita, učenje jezika, treniranje, sada ćete ponovo da se vratite tome. Ova godina je idealna za to.

LJUBAV
Ova godina će biti bolja što se tiče ljubavi. Nema nekih većih problema. Dobro se osećate ako ste slobodni i želite da uplovite u neku novu vezu. Ne bi trebalo da ulazite u novu vezu od polovine juna do polovine jula, kao i u drugoj polovini novembra.

Komunikacija sa partnerom će biti dobra u ostatku godine i to je jedino na čemu treba da poradite.

Imajte u vidu da možete da budete prilično napeti od jula, pa ne dozvolite da to utiče na Vaš ljubavni život.

Dobri meseci za ljubav su april, maj i oktobar.

ZDRAVLJE
Tokom prve polovine godine mogući su problemi sa cirkulacijom u toku maja, a od avgusta je moguća glavobolja. Povedite računa o ishrani da ne biste imali probleme sa pritiskom.

Od druge nedelje septembra do polovine novembra možda ćete se osećati nervozno. Da ne biste imali nikakve probleme najbolje bi bilo da se bavite sportom ili da bar više šetate tokom druge polovine godine.

Izvor: Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top