Za slobodne i zauzete: VELIKI ljubavni horoskop za APRIL 2020.

pixabay.com

Ljubav i seks

Za slobodne i zauzete: VELIKI ljubavni horoskop za APRIL 2020.

Šta nam zvezde predviđaju ovog meseca?

Mesečni ljubavni horoskop za april 2020. godine!

OVAN

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom usmeriće vas da se posvetite ostvarivanju zajedničkih planova koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti sa svojim partnerom i vodićete razgovore o važnim temama. Više ćete se baviti praktičnim stvarima u vašoj vezi ali ćete nalaziti i dovoljno vremena za zajedničke trenutke koji će vas opuštati. Druga polovina aprila odvijaće se bez važnijih dešavanja na polju emocija. Prijalo bi vam da bar jedan vikend kada buide lepo vreme odete sa partnerom na izlet u prirodu. Prijaće vam i kraća putovanja udvoje, gde biste mogli da budete nasamo i da uživate u zajedničkim aktivnostima. Potrebno vam je više dinamike u vašoj vezi. Jedan cilj nećete lako ostvariti.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim načinom komunikacije i stabilnim karakterom. Iznenadiće vas činjenica da je to neko iz vašeg bližeg susedstva koga ranije niste primećivali. Spojiće vas slična interesovanja i potreba da sa nekim raspravljate o ozbiljnim temama. Mada će simpatije biti obostrane, vaš kontakt će duže vreme da se zasniva na neobaveznim viđanjima i dugim razgovorima. Tek krajem meseca probudiće se osećanja. Stariji Ovnovi će preko bliskog rođaka upoznati osobu koja će ih zainteresovati ali će im trebati duže vremena kako bi privukli njenu pažnju. Potrebno je da budete strpljivi i taktični. Moguće je avantura ali ozbiljna veza nije sigurna.

BIK

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa voljenom osobom ući će u fazu napetosti i umanjenog poverenja. To će dodatno pojačati kvadrat Marsa sa Uranom 7. aprila. Imaćete različite ideje i mišljenja u vezi zajedničkih ciljeva. Bićete previše zauzeti poslom i sopstvenim potrebama zbog čega ćete zanemarivati svog partnera, a vaša komunikacija će biti puna oštrih reči i međusobnih zamerki. U drugoj polovini aprila uspećete sa uspostavite bolju komunikaciju i posvetićete se rešavanju onoga što vam je pravilo probleme u vezi, zahvaljujući sekstilu Merkura sa Marsom. Mada nećete oko svega moći da se složite i mada ćete se oboje čvrsto držati svojih stavova i principa i po cenu ozbiljnijeg sukoba, uspećete da postignete dogovor oko najvažnijih stvari.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana i lako ćete ulaziti u kratke avanture koje će se završavati seksom, ali koje vam neće doneti zadovoljstvo, već će vas činiti frustriranim. Ući ćete u vazu na daljinu sa osobom koju ćete upoznati preko web sajta za upoznavanje, a vaši pokušaji da inicirate sastanak uživo nailaziće na prepreke. To će u vama probuditi sumnje u to da li je druga osoba iskrena prema vama. Nesigurnost ćete razrešiti u trećoj dekadi aprila, kada će doći do dogovora. Stariji Bikovi će imati velika očekivanja od osobe koja im se dopada i koja je pokazala da je zainteresovana za bliže upoznavanje. U odnosu sa tom osobom doći će do neočekivanih komplikacija i razočaranja. Odustaćete od tog odnosa.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila motivisaće vas da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom u cilju boljeg zbližavanja i ostvarivanja više međusobnog sklada. Najviše uspeha ćete imati ako se potrudite da dodate nešto u zajednički budžet i investirate u ono što vam je neophodno na materijalnom planu ili u zajedničkom domu. Druga polovina aprila vam donosi napetosti u vezi zbog kvadrata Sunca i Merkura sa Jupiterom. Biće vam teško da postignete dogovore i nailazićete na sukobe zbog različitih stavova. Oboje ćete isticati svoje potrebe u vezi, a manje ćete imati strpljenja za potrebe onog drugog. To može dovesti i do prolaznih prepirki. Krajem meseca ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom donosi vam poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete ubrzo nakon upoznavanja ući u intimne odnose. Ovaj odnos će se pokazati komplikovanim jer ćete i vi i vaš novi partner imati tajne jedno pred drugim i dogodiće se sa obe strane nekorektni potezi koji će negativno uticati na međusobno poverenje. Osim intimnih odnosa koji će oboma prijati i biti temelj vaše veze, nešto više nećete uspeti da postignete. Stariji Blizanci će se igrati igre mačke i miša sa osobom koja će ih neodoljivo privući, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Kako pomislite da ste uspeli da se dovoljno zbližite, iskrsnuće problemi i nesuglasice. To će onemogućiti ulazak u vezu.

RAK

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom će se pozitivno odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke i provodićete više vremena zajedno. Pojačaće se i vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Poboljšaće vam se komunikacija i zajedno ćete ići na mnoga dešavanja. Prijalo bi vam vikend putovanje. Druga polovina aprila donosi vam neslaganja sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Ovo vam nije povoljan period za zajednička putovanja. Nedostajaće vam međusobna podrška. Oboje ćete biti zaokupljeni poslovnim obavezama i ličnim ciljevima, zbog čega ćete zapostavljati vašu vezu. Moguće su i prepirke oko raznih sitnica.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu koja će vam delovati odgovarajuće za ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo uvideti da je vaša simpatija zainteresovana samo za slobodnu vezu i neobavezna viđanja, zabavu, izlaske i intimne odnose. U početku ćete na to pristati jer će vam druga osoba biti vrlo privlačna. Već od sredine aprila ćete shvatiti da vaše želje i potrebe u ovoj vezi neće biti ispunjene i da tu nema iskrenih osećanja sa druge strane. Do kraja meseca ćete razočarani izaći iz ove veze. Nešto stariji Rakovi će pokušati da se uklope u zajednički život koji će započeti početkom aprila sa osobom sa kojom su imali povremene avanture. Vaša nova veza će biti promenljiva, često napeta i shvatićete da niste jedno za drugo.

LAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Više nego obično ćete izlaziti na mesta gde možete da se dobro provedete i družićete se sa zajedničkim prijateljima. Vodićete opširnu komunikaciju sa voljenom osobom o svemu što je važno u vašoj vezi. Kvadrat Marsa sa Uranom uneće napetost između vas i vašeg partnera zbog vaših poslovnih obaveza zbog kojih će izostati ono što ste ranije obećali. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi aprila praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, a to će izazvati neslaganja u vezi postavljanja prioriteta u pogledu zajedničkih ciljeva. Doći će do zahlađenja.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku aprila u nekoga ko je zreliji ili po godinama dosta stariji od vas, a ko deluje ozbiljno i stabilnog je karaktera, a uz to je i intelektualni tip ličnosti. Između vas će se stvoriti obostrana privlačnost i počećete da se viđate i zajedno izlazite. U početku će vam delovati da ste našli srodnu dušu ali već od sredine meseca ćete uvideti da je vaš odnos hladniji emotivno nego što vam odgovara. Počeće i prve nesuglasice. Druga osoba će smatrati da ste nezreli za vezu. Nešto stariji Lavovi će biti istrajni u pokušajima da osvoje osobu koja im se duže vreme dopada. Uspećete da izađete nekoliko puta ali nećete uspeti da uklonite zidove koje je vaša simpatija podigla oko sebe. Ostaće suzdržana.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila može uneti nejasnoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Biće potrebno da razjasnite ono što vam bude delovalo nejasno, kako biste izbegli da dođe do nesporazuma. S druge strane, u nekim stvarima ćete se intuitivno razumeti sa partnerom, neće vam trebati reči. U drugoj polovini aprila nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova i ulaganja zajedničkih finansija. Biće vam potrebno više zabave i intimnih zajedničkih trenutaka ali nećete uspeti da se uskladite po tom pitanju. Tek krajem meseca će doći do poboljšanja u vezi jer ćete naći više vremena da se posvetite jedno drugom. U međuvremenu, izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja je praktične prirode, dobrostojeća materijalno i finansijski i koja će nastupiti prema vama sa ozbiljnim namerama. U početku ćete biti oduševljeni jer ćete se jedno drugom veoma dopasti i doći će do obostrane zaljubljenosti. Ubrzo će vam zasmetati činjenica da vaša nova simpatija sve gleda kroz novac i materijalnu sferu. To može dovesti do brzog zahlađenja. Nešto starije Device će se osećati iskorišćenim od strane osobe koja im se dopada i za koju će uvideti nakon nekoliko sličnih situacija, da se javlja i postaje otvorena na blizak odnos samo kad joj nešto treba. Odustaćete od takvog odnosa.

VAGA

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila doneće vam neočekivane sukobe sa partnerom zbog toga što ćete mnogo toga raditi u svoju korist, zanemarujući partnerove potrebe. Vaš partner će vas optužiti da ste sebični i samoživi, što neće biti daleko od istine. Ulaskom Merkura u znak Ovna uspećete da poboljšate komunikaciju i rešite nesuglasice. Sredinom aprila će Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će prouzrokovati nesuglasice sa članovima porodice. Nećete moći da se usaglasite oko kupovine novih stvari za domaćinstvo. Merkurov sekstil sa Marsom 19. aprila uneće više dinamike i korisnih razgovora u vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za avanturama više nego za ozbiljnom vezom. Zbog toga ćete nepromišljeno uleteti u kratku avanturu u prvoj dekadi aprila koja vam neće prijati jer će se sve svesti na intimni odnos koji vam neće prijati. Osoba sa kojom uđete u tu avanturu pokazaće se problematičnom i napraviće vam neprijatnu scenu. Izaći ćete iz tog odnosa ali nećete uspeti da nađete nikoga s kim biste mogli da ostvarite više od površnog kontakta. Od strane jedne osobe ćete se osećati iskorišćeno. Starije Vage će biti nestrpljive i lako će ispadati iz takta zbog toga što će biti okružene osobama čije im ponašanje neće prijati. U drugoj polovini aprila upoznaće nekog s kim će započeti prijatnu komunikaciju ali još neće doći do bliskosti.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom doneće vam na početku aprila više sklada u porodičnim odnosima. Sa voljenom osobom ćete se lako dogovarati oko uređenja vašeg životnog prostora. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam ozbiljnije nesuglasice oko ideja koje će biti različite u pogledu nabavke novih uređaja za domaćinstvo. Pokušajte da postignete dogovor. Poboljšaćete komunikaciju i uspećete da unesete više sklada u vašu emotivnu vezu u drugoj polovini aprila zahvaljujući sekstilu Merkura sa Venerom. Počećete da više pažnje obraćate na potrebe voljene osobe i na nešto što ste imali zajedno u planu od ranije, a za šta se još nisu stekli uslovi za realizaciju. U to ćete početi zajednički da ulažete napore.

Ako ste slobodni:

Vaša očekivanja od osobe u koju ste jedno vreme zaljubljeni će se izjaloviti jer ćete na neprijatan način saznati da vaša simpatija već ima nekoga s kim je u tajnoj vezi. Uvidećete da ste dobijali lažne nade, što može da vas navede na nagle reakcije i teške reči. U drugoj polovini aprila upoznaćete nekoga s kim ćete početi da se viđate, izlazite i vodite prijatne razgovore. Ta osoba bi mogla da se pokaže prikladnom za buduću vezu. Imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Stariji Škorpioni će nailaziti na velike uspone i padove u pokušajima da zainteresuju osobu koja im se dopada. Budite strpljivi taktični i u drugoj polovini meseca ćete dobiti priliku da pokažete svoje kvalitete. To će naići na dobar prijem.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vodićete važne i ozbiljne razgovore o zajedničkim planovima. Vašem partneru ćete se poveravati i on će vas podržati. Obratite više pažnje na dešavanja u porodičnim odnosima jer ćete imati drugačiju sliku od realne, što može dovesti do prolaznih nesporazuma. Merkur će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Venerom i Marsom. Pojačaće se vaše strasti i imaćete više intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će pojačati vašu bliskost. Unećete u vaš odnos više zabave, pa ćete se više kretati, izlaziti, posećivati razna mesta za zabavu. Svakodnevno ćete uživati u razgovorima o ozbiljnim i zabavnim temama.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete naći mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vas privući svojim izgledom i intelektom. Jedno drugo ćete odlično razumeti i već od samog početka ćete imati odličnu komunikaciju. Sredinom meseca će doći do buđenja obostranih emocija i postajaćete sve bliži jedno drugom. Ubrzo ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom u budućnosti i koja ima izgleda da bude ozbiljna i da traje dugo. Bićete ispunjeni srećom. Nešto stariji Strelci će uspeti da privuku pažnju osobe u koju su duže vreme zaljubljeni i počeće da se češće viđaju sa njom, zajedno izlaze i vode duge i inspirativne razgovore. U drugoj polovini aprila ćete ući u vezu i intimne odnose.

JARAC

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi i unesete nešto novo u vašu vezu jer vam u protivnom preti opasnost da vaš odnos uđe u fazu monotonije, što može izazvati veliko nezadovoljstvo vašeg partnera. U prvoj dekadi aprila bićete promenljivo raspoloženi, pa će vaš odnos da varira između sklada i bliskosti i povremenih iznenadnih nesuglasica. Druga polovina aprila vam donosi povoljne mogućnosti za poboljšanje porodičnih odnosa. Vaš partner i vi ćete se složiti u vezi dogovora oko adaptacija i uređenja vašeg životnog prostora, a bićete složni i oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Nailazićete na prepreke koje će vas onemogućiti da sve uradite kako ste zamislili. To će stvoriti napetost.

Ako ste slobodni:

Pokušaj da se približite osobi koja vam se dopada završiće se neuspehom. Kako nećete nailaziti na nekog ko bi mogao svojim kvalitetima da privuče vašu pažnju, bićete skloni donošenju ishitrenih i naglih odluka i lako ćete ulaziti u avanture koje će se završavati intimnim odnosom, bez osećanja. U drugoj polovini aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u površnu ali nestabilnu i promenljivu vezu. Uzrok je što ćete i sami biti nesigurni šta želite. Izbegavajte tajne veze. Nešto stariji Jarčevi će biti previše zaokupljeni sobom i neće uspeti da se približe osobi koja će im privući pažnju, a koju će upoznati preko jednog prijatelja. Osim par viđanja i neobaveznih razgovora, ništa se neće dogoditi što bi vas zbližilo.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Potrebno vam je više zabave i razonode u odnosu sa voljenom osobom. To ćete moći da organizujete u prvoj polovini aprila jer ćete oboje biti pozitivno raspoloženi i spremni da jedno drugo saslušate, podržite i dogovorite se oko svega što će vašu vezu da osveži i poboljša. Najviše će vam prijati zajednički odlazak na koncerte i u pozorište ali i intimni momenti. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje tajni. To će izazvati sumnje i dovesti do skrivanja nekih činjenica između vas i vašeg partnera, što će dovesti do nepoverenja. Na neslaganja ćete nailaziti u oko kućnih i porodičnih obaveza. Potrudite se da to rešite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku aprila osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju. Upoznaćete se preko zajedničkih kontakata na društvenom mrežama ili preko zajedničkih prijatelja. Postoji mogućnost da ćete imati neke zajedničke aktivnosti u jednoj društvenoj organizaciji. U početku ćete biti veoma zainteresovani jedno za drugo i postaćete bliski. Već od sredine meseca ćete otkriti da vaša simpatija ima neke tajne koje će dovesti do toga da izgubite i poverenje i interesovanje. Nešto starije Vodolije će pokušati da uđu u slobodnu vezu sa osobom koja dolazi iz njihovog susedstva i sa kojom su više puta imali sastanak i izlazak. Uvidećete da se oboje ne snalazite u bliskom odnosu. Bolje bi bilo da nastavite prijateljstvo.

RIBE

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam više pažnje od strane voljene osobe, a to će u vama probuditi potrebu za romantičnim intimnim trenucima. Prijaće vam da organizujete lepe zajedničke izlaske, posebno u restorane i na mesta gde možete da provedete vreme u razgovorima o mnogim temama. Imaćete mnogo toga da kažete u poverenju svom partneru. Druga polovina aprila doneće vam više angažovanja oko porodičnih stvari i tu ćete imati potrebnu podršku od strane voljene osobe. Zajednički ćete se potruditi da preuredite vaš životni prostor i ulagaćete zajednički novac u kupovinu neophodnih stvari. Krajem aprila očekuju vas nesuglasice jer ćete imati neočekivano različite predloge i želje u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam naklonost osobe koju ćete upoznati preko društvenih mreža i doći će do obostrane zaljubljenosti. U početku će sve da se odvija preko komunikacije na daljinu, a sredinom meseca doći će i do direktnog upoznavanja i viđanja. Imaćete velika očekivanja i bićete skloni da idealizujete novu ljubav. U trećoj dekadi aprila će vaš odnos početi da se komplikuje jer ćete saznati da postoje neke tajne u vezi vašeg novog partnera. Nešto starije Ribe će ući u blizak odnos sa osobom koja je njihova sušta suprotnost, a koja će pokazati izuzetnu naklonost i zaljubljenost. U početku će vam to prijati ali će vam do kraja aprila vaša nova simpatija postati naporna i izgubićete volju.

Izvor: Cosmopolitan

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top