Dnevni horoskop za 4. april: Moguće nesuglasice sa partnerom!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 4. april: Moguće nesuglasice sa partnerom!

OVAN

Povoljan je dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste za promene. Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o svojim navikama.

BIK

Dolazi vam priliv novca koji bi mogao da vam bude veoma značajan u narednom periodu. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke probleme koje ne možete da rešite zbog mešanja ljudi sa strane. Uzimajte više tečnosti.

BLIZANCI

Pred vama je dan u kojem ćete imati dilemu. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu. Na neki način ste iznenađeni preokretima na polju ljubavi. Spremni ste da se posvetite svojimosećanjima. Potrebno vam je više sna.

RAK

Vaša nervoza se ne odražava baš najbolje na poslovne odluke koje donosite. Ne budite brzopleti.Očekuje vas prilika da sa partnerom razjasnite probleme koje ste u prošlosti imali. Problemi sa nervima su mogući.

LAV

Poslovne obaveze koje imate bi mogle da vam predstavljaju veću kočnicu u narednom periodu. Postoji mnogo nesuglasica između vas i voljene osobe i brak vam je zapao u ozbiljnu krizu. Moguć je pad imuniteta.

DEVICA

Ne biste trebali da očekujete veće promene kada je u pitanju posao. Današnji dan će vam biti prilično miran. Niste zadovoljni komunikacijom sa voljenom osobom. Teško vam je da se otvorite. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Možete da očekujete veoma povoljan dan za posao i obaveze. Sve biste trebali da rešite u kratkom roku. Očekuju vas manje nesuglasice sa partnerom ali ćete uspeti da nađete kompromis. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Uspećete da ostvarite sve ono što ste želeli na polju posla. Danas će sudbina biti na vašoj strani. Komunikacija sa partnerom vam je promenljiva. Imate probleme sa nepoverenjem. Problemi sa zubima su mogući.

STRELAC

Očekuje vas odličan dan u kojem ćete ostvariti važne poslovne dogovore koji će trajati na duže staze. Emotivni sklad koji imate sa voljenom osobom želite da sačuvate, bez obzira na mešanje sa strane. Povedite računa o unosu šećera.

JARAC

Nije vam povoljan dan kada je u pitanju posao. Potrudite se da povedete računa i da izbegavate bilo kakve rizike. Imate probleme sa samopouzdanjem, pa vam nije povoljan period za nova poznanstva. Potrebno vam je više sna.

VODOLIJA

Nemojte da se bavite tuđim problemima. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve i prioritete. Tajna veza bi mogla da vam donese burnu emotivnu situaciju. Očekuje vas period koji će vam doneti ljubavne probleme. Pazite na vene.

RIBE

Zadovoljni ste situacijom koju imate kada je u pitanju posao. Možete da očekujete jako dobar period. Dopada vam se osoba sa kojom već neko vreme imate zanimljivu komunikaciju i flert. Manji problemi sa nervozom.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top