Dnevni horoskop za 5. april: Povoljan dan za Lavove!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 5. april: Povoljan dan za Lavove!

OVAN

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke manje komplikacije koje ćete rešiti uz pomoć saradnika. Moguće je da vlada distanca između vas i osobe do koje vam je stalo. Problemi sa kičmom.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati promenljive okolnosti na poslovnom polju. Spremni ste za neku avanturu ali ne i za ozbiljnu vezu. Ova faza vam nije baš povoljna za ljubav. Možete da očekujete dobro zdravlje.

BLIZANCI

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije. Pokušajte da budete kreativni kada je posao u pitanju. Upoznajete zanimljovog udvarača koji vam pokazuje iskrena osećanja. Spremni ste za ozbiljnu vezu.Problemi sa bešikom.

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na poslu. Važno je da budete odgovorni i strpljivi. Partner se ponaša drugačije prema vama, što u vama na neki način budi sumnju. Pazite na suvu i osetljivu kožu.

LAV

Možete da očekujete povoljan dan. Na polju posla vam je sudbina veoma naklonjena sada. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu atmosferu. Vaš brak je dobar. Nemate nikakve probleme.

DEVICA

Moguće je da ste danas posvećeni rešavanju problema koje ste imali ranije. Dobro vam ide, zadovoljni ste. Dopada vam se osoba koja će pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete generalno dobro stanje. Poslovna situacija vam je stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Ljubavna situacija bi mogla da se zakomplikuje, ako se nalazite u vezi koja nije javna. Povedite računa o debelom crevu.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan u kom ćete imati neke manje komplikacije. Važno je da budete strpljivi i usmereni na svoje prioritete. Očekuje vas veza sa osobom koja će pokazati da želi da planira brak. Problemi sa alergijama.

STRELAC

Spremni ste da se posvetite drastičnijim promenama koje planirate već neko vreme. Voljena osoba pokazuje svoje mane, polako počinjete da uviđate da nije tako savršena kako ste očekivali. Posetite lekara.

JARAC

Iako pokušavate da rešite probleme, sada vam to ne polazi za rukom. Pred vama je nepovoljan period za posao. Očekuje vas nova ljubavna veza koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Nemate probleme sa zdravljem.

VODOLIJA

Imate utisak da su neke stvari krenule u neočekivanom pravcu za vas i zbog toga ste veoma zbunjeni. Nemate dovoljno poverenja u partnera. Problemi sa ljubomorom sve više opterećuju vaš odnos. Unosite više tečnosti.

RIBE

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke. Potrudite se da sada ne žurite u bilo čemu. Dopada vam se osoba koja deluje misteriozno na neki način. Spremni ste da joj otvorenije pokažete svoja osećanja. Problemi sa kolenima.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top