MILOŠ BIKOVIĆ SE SA 16 GODINA PRVI PUT POJAVIO U OVOJ SERIJI: Imao je šik frizuru!

Printscreen/Instagram

Poznati

MILOŠ BIKOVIĆ SE SA 16 GODINA PRVI PUT POJAVIO U OVOJ SERIJI: Imao je šik frizuru!

Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najuspešnijih domaćih glumaca kako na našim prostorima, tako i širom granica Balkana, karijeru je započeo 2004. godine i prvu zapaženu ulogu ostvario je u seriji „Stižu dolari“ kada je imao svega 16 godina.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Biković je tumačio sina Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, i u seriji je kao tinejdžer Nebojša pravio nestašluke koji su karakteristični za te godine.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pored toga, Nebojša je imao karakterističnu frizuru za to vreme, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je tako u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

„Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru?“,  prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

Kurir.rs / Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top