Postala joj je omiljena: Frizer Megan Markl otkrio trikove njene frizure

Printscreen/Instagram

Poznati

Postala joj je omiljena: Frizer Megan Markl otkrio trikove njene frizure

Bivša vojvotkinja od Saseksa je po njoj postala prepoznatljiva.

Da je ova frizura postala lični pečat Megan Markl dokaz su mnogobrojni događaji na kojima je bivša vojvotkinja nosila upravo nju. Punđa sa nekoliko lepršavih puštenih pramenova postala je omiljena i devojkama širom sveta, zahvaljujući Megan.

Osim modnih kombinacija kojima uvek briljira, nismo zapostavili ni primećivanje te čuvene frizure, koja je takođe uvek bila na mestu.

Sada, kada su Megan Markl i Hari napustili svoje kraljevske dužnosti, frizer Megan Markl odlučio je da se zahvali bivšoj vojvotkinji na saradnji koja je trajala dve godine. On je na nekoliko fotografija prikazao njihove najdraže momente saradnje, a u jednom intervjuu je otkrio zašto je ova frizura postala omiljena vojvotkinji.

„Želeli smo da napravimo frizura koja će biti u skladu sa kraljevskim pravilima, ali da istovremeno bude i moderna. Kraljevska načela nalažu da je na većini događaja potrebno imati podignutu kosu, ali nismo želeli da to izgleda previše formalno. Ovu frizuru smo nazvali „prefinjeno nesavršena“, baš kao što je i Megan sama“, otkrio je frizer.

Podsetimo, Megan je ovu frizuru nosila i na svom venčanju, tako da nema sumnje koliko je obožava.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top