Super Mesec u Vagi 08.04. – Najveći Super Mesec u godini!

pixabay.com

Lifestyle

Super Mesec u Vagi 08.04. – Najveći Super Mesec u godini!

Ovo će biti najveći Super Mesec u godini, a ono što želi prilično je jasno – budite nesebični i empatični kada se radi o patnjama drugih ljudi. Super Mesec se bavi popravljanjem stvari u odnosima, a njegova svetlost pomoći će nam da otkrijemo slabosti u našem odnosu. Zašto ne iskoristiti vreme za popravljanje stvari?

Puni Mesec 8. aprila omogućiće svakome od nas da počne razmišljati o tome kako se možemo ujediniti. Svi se trebamo početi ponašati jedno telo usred svega što se događa oko nas. Ovaj puni Mesec takođe će nas osloboditi svega što nas opterećuje od početka godine.

Ovo će biti najveći Super Mesec u godini, a ono što želi prilično je jasno – budite nesebični i empatični kada se radi o patnjama drugih ljudi. Stavite se u tuđe cipele i pokušajte osetiti kako je biti na mestu nekog drugog. Možda se osećate potpuno usamljeno i odvojeno od ostatka sveta, ali zapamtite – svi smo zajedno u ovome.

Na duhovnom planu svi smo povezani jedni s drugima – mi smo jedna celina, stvorena da živi život kao pojedinac, odvojena bića na opipljivoj ravnini. Ali uprkos našem odredištu i putu koji smo poduzeli, mi smo isti entitet duboko u našoj duši.

Takođe, stvarnost koju viđamo svakog dana temelji se na našoj vlastitoj mašti, uverenju i želji da to uverenje pretvorimo u stvarnost. Iako smo uvek koračali stazom zajedno sa svima, vreme je da sami razumemo svoju večnu snagu.

U slučaju da vas muče osobni problemi, vreme je da izađete iz te zone. Razmislite o drugima i kako na njih utiču sve što se događa u Svemiru. Zapamtite, ne mora se raditi o velikim stvarima. Možete dati donaciju, pomoliti se ili jednostavno nazvati nekoga. Na kraju dana, potrebno je raditi na boljitku svih oko nas.

Kao što možda naslućujete, stvari sada ključaju. Oseća se da se veo između sna i jave smanjuje. Naše vibracije diktiraju energiju koja će uskoro poteći.

Trebamo otpustiti svoj ego i ne biti fascinirani svime oko nas. Moramo prihvatiti dar koji je život i prestati gubiti svoje vreme. Moramo shvatiti da je pravi smisao života pomagati drugima. Kad je neko u potrebi, nikad mu ne zaboravite pružiti ruku. Ako je vama potrebna pomoć, ne ustručavajte se potražiti je.

Kad je u pitanju diktiranje života na Zemlji, Super Mesec se bavi popravljanjem stvari u odnosima. Svetlost Super Meseca pomoći će nam da otkrijemo slabosti u našem odnosu. Zašto ne iskoristiti vreme za popravljanje stvari?

Ovaj Super Mesec u Vagi mogao bi izazvati osećaj neadekvatnosti među nama, to moramo nadići. To može biti prilično opterećujuće. Ali zapamtite saosećanje je ključno.

Budite nežni prema svima. Svi se muče i osećaju patnju da bi stigli do kraja svog puta. A ovaj Puni Mesec može povećati tu patnju izvlačenjem emocija i rana iz prošlosti. Nemojte nekoga osuđivati, jer možda nikada nećete znati kroz što ta osoba prolazi u životu.

Pomozite i sebi – brinite o svom telu. Pravilno se hranite, čitajte i spavajte. Ostanite kod kuće i pazite na sebe. Super Mesec treba iskoristiti, ne treba ga se bojati.

Izvor: Atma.hr

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top