Predivna fotografija Seke Aleksić sa sinovima: ‘Danas smo pre stomaka nahranili dušu ljubavlju’ (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Predivna fotografija Seke Aleksić sa sinovima: ‘Danas smo pre stomaka nahranili dušu ljubavlju’ (FOTO)

‘Biti mama je najlepši životni poziv’, napisala je poznata pevačica.

Popularna pevačica Seka Aleksić majka je dva dečaka – Jakova i Jovana, koje je dobila sa suprugom i sportistom Veljkom Piljikićem. Svakodnevno, ova tri momka uveseljavaju pevačicu najviše na svetu.

Svaki dan obojen je radošću i veseljem zahvaljujući njenim mališanima, a juče je otkrila da im je dan bio rezervisan za kuvanje. Seka je objavila fotografiju na kojoj sprema ručak dok drži Jovana, a njegov stariji brat sve nadgleda i spremno čeka da pomogne mami.

„Danas smo sve troje kuvali, i to ovako. Nismo nijednu radnju shvatili olako, niti je potcenjivali, jer sve ima svoje vreme i sve je važno. Zato se danas lepše kuvalo, hrana je bila ukusnija, a oni koji jedu su bili sitiji“, napisala je pevačica.

„Danas smo pre stomaka nahranili dušu ljubavlju. Svaki je zalogaj bio poljubac hrane i za nju smo bili zahvalni. Sve smo posolili sitnim radostima i zabiberili mirom. Izabrali smo da jedemo samo za stolom za kojim se servira istinska ljubav. Eto ga recept, malo manje za ručak, malo više za život. Možda u tome jeste umetnost — da se u najobičnijim radnjama tokom dana nađe lepota i radost. A moj posao jeste da budem umetnik, da im crtam osmehe, jer biti mama je najlepši životni poziv…“, dodala je Seka.

Otkrila je da ovaj posebni ručak nije bio bez povoda: ona je želela da počasti najvažnije muškarce u svom životu za svoj poseban dan.

„Mami je danas imendan (Sv. Fotina), pa je pravila sve što ukućani žele“, otkrila je pevačica.

Izvor: glossy.espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top