Demi Mur i Brus Vilis objavili zajeničku fotografiju, ovako provode dane u izolaciji!

Printscreen

Poznati

Demi Mur i Brus Vilis objavili zajeničku fotografiju, ovako provode dane u izolaciji!

Demi Mur i Brus Vilis pandemija je zbližila još više, objavljivanjem ove fotografije zagolicali su maštu javnosti. Svi se pitaju, da li je palo pomirenje bivših supružnika?

Iako već gotovo 13 godina nisu zajedno, oni su primer kako bi partneri trebali da se ponašaju nakon razlaza. Godinama su radili na izgradnji dobrih odnosa i kažu da su jedno drugom danas najbolji prijatelji.

Međutim, objavom ove fotografije, naveli su mnoge da pomisle da su se varnice javile u njihovom odnosu ponovo.

Naime, njihova ćerka Talula (26) podelila je fotografiju svojih roditelja i braće i sestara kako se zajedno druže u prugastim zelenim pidžamama dok poziraju za porodični portret.

Usledili su komentari poput ovog: „Ovo je pravi primer porodice“, a mnogi su su se zapitali da li su njih dvoje ponovo zajedno?

View this post on Instagram

Family bonding 💚

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Međutim, uzbuđenje fanova je brzo nestalo kada se oglasila i sadašnja žena Brusa Vilisa uz komentar: „Malo ko može tako dobro da iznese zelenu boju“.

Time je stavila do znanja da je među njima sve u redu i da nikakve varnice ne postoje između Brusa i Demi, samo jedno prijateljstvo i bliskost koja ih veže već godinama.

Jendom prilikom Demi je na pitanje o razvodu i njihovom odnosu odgovorila: „Iako mnogima deluje nemoguće, ali veoma sam ponosna na naš razvod. Mislim da je Brus u početku bio uplašen da ću otežavati naš razvod i iskaliti svoj bes time što mu neću dozvoliti prustup deci – kao što većina parova koristi to kao oružje. Ali nisam, a ni on.“

(stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top