Dragana Mićalović ima novog dečka! Pogledajte samo kakav je frajer! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Dragana Mićalović ima novog dečka! Pogledajte samo kakav je frajer! (FOTO)

Ovaj uspešni privrednik je osvojio srce mlade glumice, te par već šest meseci uživa u vezi, a nedavno su se vratili sa romantičnog putovanja u Veneciji.

– Dragana i Stevan su se letos upoznali, a ljubav je odmah planula. Nakon nekoliko dana su uplovili u ljubavnu vezu i uživaju jedno pored drugog. Njih dvoje nisu želeli javno da se eksponiraju ili da bilo šta komentarišu dok ne učvrste svoj odnos, a činjenica da su već šest meseci zajedno dokazuje da su zaljubljeni. Novogodišnje praznike su proveli zajedno, a nedavno su nekoliko dana boravili u Veneciji – ispričao je izvor za spomenuti list.

Stevan Purić i Dragana Mićalović

– Draganina porodica je imala priliku da upozna Stevana i oduševljeni su kako je fin i kako se sa poštovanjem ophodi prema njoj. On je vlasnik benzinskih pumpi u Srbiji, razveden je i ima troje dece. Inače, u slobodno vreme se bavi motociklizmom – dodao je izvor, pa zaključio:

– Ljubav im zaista cveta i baš su zaljubljeni jedno u drugo. Pored toga su velika podrška jedno drugom i poslovima koje rade, a njihovi bliski prijatelji kažu da su se baš našli i da je njihova ljubav ona prava.

Stevan Purić

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top