Nikola Rokvić zapevao komšiluku BAŠ OVU PESMU i svima ulepšao veče (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikola Rokvić zapevao komšiluku BAŠ OVU PESMU i svima ulepšao veče (VIDEO)

Nikola Rokvić jedan je od malih heroja velike krize u kojoj se svet našao.

Popularni pevač Nikola Rokvić veoma je aktivan na društvenim mrežama otkako je virus korona počeo da se širi i po našoj zemlji, ali ono što je još važnije jeste to što je aktivan i tamo gde je najpotrebnije.

On je najpre ponudio pomoć starijim sugrađanima nakon što je osobama starijim od 65 godina zabranjeno da napuštaju svoje domove, pozvavši ih da se jave njegovim prijateljima i njemu ukoliko treba neko da umesto njih ode u nabavku ili im prošeta kućne ljubimce.

Potom je u Štark areni bio u grupi volontera koji su pakovali pakete pomoći, a sada je pružio podršku zabrinutim građanima na još jedan način.

Nikola Rokvić je, naime, nakon sinoćnog aplauza medicinskim radnicima u 20 časova, zapevao pesmu Zdravka Čolića „April u Beogradu“.

— Verujem da je ovaj april mesec kada volimo, kada opraštamo, kada se sjedinjujemo… Nije potrebno potencirati da se ne zaboravi loše, potrebno je iskreno se pomoliti i u toj ljubavi truditi se da se nikada nikome više tako nešto ne desi!!! Zar to nije poruka koju treba da pošaljemo? Gledajmo u dobro sutra — napisao je pevač u opisu snimka na kojem peva dok ga komšije bodre s terasa.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top