Legendarna izjava Kijanu Rivsa: Suština života!

Lifestyle

Legendarna izjava Kijanu Rivsa: Suština života!

Mudre reči Kiajnu Rivsa svi moramo dobro da upamtimo

O njegovim rečima treba dobro razmisliti. Iako je zaradio milione zavaljujući uspešnim filmovima u kojima je igrao, njega je zadesila teška sudbina i primer je da novac ne znači i sreću.

U intervjuu iz 2006. godine, Kijanu je rekao: „Ravnodušan sam prema novcu. Napravio sam ogromno bogatstvo, ali želim da uživam u životu, a ne da ga potrošim na brigu o tome šta ću da kupim. Volim jednostavan život, treba mi samo jedan kofer sa stvarima i hotelska soba. Na kraju krajeva, svi znamo da je važnije biti zdrav nego bogat“.

Velika količina novca stvara pohlepu

„Novac je izvor stresa, konstantno razmišljanje o punjenju bankovnog računa stvara nelagodu. Stalno pokušavate da zaraditi više, mozak automatski počne i u svakodnevnim stvarim da traži priliku za zaradu, a tako postajete pohlepni i razmišljate samo o jednoj stvari, o novcu. Sve vredne i lepe stvari zanemarujete i tako život samo prođe pored vas“.

„Ako mislite da je novac sreća, promašili ste suštinu života. Imam milione, a mogao bih bez njih, ne varajte se novac nije najbitniji“,rekao je on.

Pogledajte sadašnju situaciju, u prednosti nije onaj koji je bogat, nego zdrav. O rečima Kijanu Rivsa treba dobro razmisliti.

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top