Nove tajne Megan Markl isplivale u javnost i ŠOKIRALE SVET

instagram/Printscreen

Poznati

Nove tajne Megan Markl isplivale u javnost i ŠOKIRALE SVET

Megan Markl konstantno je u centru pažnje svetske javnosti, a najnovije vesti koje su uzdrmale planetu jesu one o navodnom razvodu nje i princa Harija, ali i o njenom pravom imenu.

Nakon što je u javnost dospeo rodni list malenog Arčija, sina Megan i Harija, svet je ponovo počeo da bruji o pravom Meganinom imenu.

„Princeza Ujedinjenog Kraljevstva Rejčel Megan“, navodi se u pomenutom rodnom listu, a iako se u zvaničnoj biografiji Megan markl može pročitati da joj je to pravo ime, ona se pod njim ne predstavlja u javnosti. Samo nekoliko dana ranije, otkrivena je još jedna tajna Megan Markl, koja sada sa Harijem i Arčijem živi u Los Anđelesu.

Njeni prijatelji, naime, izjavili su da je Megan oduvek priželjkivala da živi holivudskim životom:

– Uvek je želela ovakvu slavu, a ne verujem da je Harija bilo teško nagovoriti. Nije se previše „pretrgao“ kada je odluka pala na selidbu u Los Anđeles – rekao je izvor za strane medije i dodao kako je i sam Hari fasciniran filmskim zvezdama, te da zato ne čudi što prati planove svoje supruge. Kako se navodi, ona je srećan što je postigla idealno rešenje – i dalje je u braku s princom, ali sama bira šta će da radi i više ne mora da traži dopuštenje kraljevske porodice za svaki svoj korak.

Polemisalo se i da će se Megan vratiti glumi, a onda je objavljeno da ona zapravo uopšte nije zainteresovana za to.

– Iako je dosad dobila mnogo ponuda, Megan smatra da je većina njih ‘otrcana’ i njoj ispod časti – rekao je izvor i dodao da je Megan zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top