Odlike koje karakterišu nezaboravnu ženu – „Ljubazna je prema svima koji je zaslužuju“

pixabay.com

Lifestyle

Odlike koje karakterišu nezaboravnu ženu – „Ljubazna je prema svima koji je zaslužuju“

Nezaboravne žene su skrivene među onim damama koje srećete u školama, prodavnicama, gradskom pevozu, u prolazuu… nezaboravne žene su oko nas, u našim životima, a možda ste i vi jedna od njih.

Ljubazna je prema svima koji je zaslužuju; Nezaboravna žena je uvek ljubazna, ali kada je ugrožena pravda, ona je spremna da se suoči. Ali i to radi na pristojan način. Ona ne širi negativnu energiju i ne dopušta da njeni lični problemi utiču loše na odnose sa drugima.

Nije je briga šta drugi misle o njoj; Ne dozvoljava da drugi ljudi utiču na njene odluke i mešaju joj se u život. Ona je tu da sasluša savet, ali nikada neće dozvoliti da tuđe negativno mišljenje utiče na njenu energiju i aktivnosti.

Zna šta zaslužuje; Nezaboravna žene nikada neće pristati da bude zadovoljne sa manje od onoga što zaista zaslužuje. Znaju koja je njihova vrednost i znaju za koje stvari mogu da se založe. Nisu od onih koji precenjuju svoje sposobnosti.

Ne boji se da bude sama; Nezaboravne žene se ne plaše da budu same. One znaju ko su u stvari, i što je najvažnije, ko uopšte nisu. Nikada ne nose maske i ne pokušavaju da se pretvaraju da su neko drugi. Nikada ne odustaje; Nezaboravne žene nikada ne odustaju. Spremne su da učine mnogo kako bi postigli ono što žele. Uvek su sposbni da se brinu za sebe.

Podržavaju ljude iz svog okruženja; Nezaboravne žene uvek podržavaju ljude iz svog okruženja. Umesto da im skrate krila, one im pomažu da polete. Trude se da nikada ne povrede druge ljude. Priznaje svoje greške; Nezaboravna žene uvek je spremna da prizna da greši. Kada takva žena napravi grešku, ne pokušava da je sakrije i da se izvinjava. Ne ignoriše svoje greške, već pokzušava da ih ispravi.

Ona je po prirodi nezavisna; Nezaboravne žene su vrlo nezavisne i ne treba im odobrenje drugih da bi održale pozitivan pogled na svet. Mogu se nositi sa bilo čim i retko kada im je potrebna pomoć. Ne puštaju svakoga u svoju dušu; Nezaboravna žena uvek pazi kome daje pristup ka svojoj duši. One nisu savršene, ali ovu stranu otvaraju samo onima koji ih stvarno razumeju.

Ona nije sebična; U nezaboravnim ženama nema sebičnosti. Iako nikada ne zaboravljaju vlastite interese, one nisu te koje gaze preko svih da bi ostvarile svoje ambicije. Brinu se o onima koji su im važni. Daje dobre savete; Nezaboravne žene su mudre, a voljene osobe cene njihov savet. Uvek pokušavaju da pomognu onima kojima je to zaista potrebno.

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top