Ženska imena za koja se veruje da donose dobru energiju i veliku snagu

pixabay.com

Kuća i porodica

Ženska imena za koja se veruje da donose dobru energiju i veliku snagu

Sstaroslovenska imena koja nose duboko značenje i veliku snagu

Popularna i moderna imena sve više osvajaju srca roditelja, a neka stara, možna i predivna imena pala su u zaborav, piše Lovesensa. Simbolika ovih starih slovenskih imena je vrlo moćna i veruje se da nosi sa sobom svetlu energiju i dobru sudbinu.

Evo koja staroslovenska imena nose duboko značenje i veliku snagu:

Velena; Ovo ime zvuči kao vrlo nežno, ali njegovo značenje je pomalo drugačije, jer Velena nosi sa sobom simboliku „komandovanja“ i liderstva. Veruje se da ovo ime nose žene koje dominiraju i imaju sudbinu lidera.

Dariana; Iz ovog imena izvedena su moderna popularna imena Daria i Darija. Ovo ime nosi značenje „dar“ ili poklon, a sa druge strane značenje „pobednik“Dariana ima nemiran, avanturistički duh, a veruje se da ovo ime nosi žena vesele prirode.

Lada; Ime Lada ima različita značenja, na primer, „žena“ ili „draga“. Ime takođe nosi i čuvena slavenska boginja lepote i ljubavi. Lada je simpatična, lepa žena koja osvaja svojom harizmom.

Mila; Označava dragu i ljubaznu osobu koju odlikuje umiljatost i lepota.

Veruje se da su žene sa ovim imenom šarmantne umetničke duše koje su uvek prijateljski nastrojene, ali su ranjive i ne trpe nepravdu.

Zlata; Veruje se da ovo ime sa sobom nosi dobru energiju i energiju obilja. Prema starom verovanju, zalata je žena koja lako ostvaruje uspeh u poslu i ljubavi. Njena pojava se ne zaboravlja tako lako.

Izvor: Infpult

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top