5 modnih zapovesti Brižit Makron! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

5 modnih zapovesti Brižit Makron! (FOTO)

Sve što vam je potrebno za dobar stjling je ovih 5 komada

Njen stil je odraz elegancije i primer je kako treba da se oblači žena koja drži do sebe. Njenom načinu oblačenja se dive žene širom sveta, često je na vrhu liste najbolje obučenih žena, a ovih pravila se nikad ne odriče.

Prva dama Francuske ima izgrađen i definisan stil od koga ne odstupa već godinama. U njenom odevanju uglavnom možemo videti moćne kapute i odela koja ostavljaju utisak uspešne žene.

Njen stil opisuju kao sofisticiran, zreo i odvažan. Ovih 5 komada su ključni u građenju dobrog autfita i prema njenim rečima svaka žena mora da ih ima u garderoberu:

1. Sako

Dobar sako može da upotpuni svaki stajling. Ide uz sve, uz pantalone, farmerke, suknje, ali i haljine. Ovaj komad bi trebao da bude deo gardeobera svake žene., jer u njemu svaka dama izgleda moćno i uspešno.

2. Uska haljina

Iako je nepisano pravilo da žene u njenim godinama ne bi trebale da nose suknje i haljine iznad kolena, ona ne mari za to.

Ljubitelj je uskih i kraćih modela haljina koje prate liniju njenog tela i moramo priznati, odlično izgleda u njima.

3. Skini džins

Baš kao i sako, skini farmerke čine osnovu svakog garderobera. Mogu da se nose u ležernim, ali i svečanim varijantama u zavisnosti kako ih iskombinujete.

4. Dobra torba

„Svaka žena mora da ima jednu dobru, kožnu torbu. Veća količina novca se ulaže u ovakve komade, dok na ostatak ne morate da trošite mnogo. Jendom kupljenja, kvalitetna torba trajaće vam godinama. “

Najbolje bi bilo birati one u crnoj ili krem boji, kako bi se lako uklapale u svu garderobu.

5. Dobre salonke

Kao za torbe, isto važi i za cipele. Kupovina kvalitetnih klasičnih crnih salonki je dobra investicija. Brižit uživa da nosi visoke potpetici i smatra da su odraz ženstvenosti i elegancije.

Osim ovih 5, od pravila da garderoba mora da bude jarkih boja se čvrsto drži, pa je uglavnom možemo videti u veselim odevnim kombinacijama.

Da li imate ove komade u svom garderoberu?

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top