Mesečni horoskop za maj 2020: Svakome po zasluzi, rečima i delima!

pixabay.com

Lifestyle

Mesečni horoskop za maj 2020: Svakome po zasluzi, rečima i delima!

Koga čeka prosperitet, a kome će ovo biti težak period?

OVAN

POSAO

Mars u Biku, simbol ambicije i incijative, impulsivnosti, samopuzdanja i odlučnosti nalazi se u znaku svog izgona. Šta ovo znači za Ovnove? Znači da postajete usporeniji i pasivniji. Imate problem da tokom maja ostvarite ciljeve. Pada vam inicijativa i radna energija. Postajete sputani što bi moglo dovesti do nezadovoljstva, a time i do pojave osećaja agresivnosti. Reagujete sporo i trudite se da ostanete mirni, ali ćete biti vrlo svojeglavi. Sada gomilate u sebi sve ono što ne možete da ispoljite. Kada dođe vreme za ispoljavanje to će biti u vidu eksplozije. Zato nađite meru i redovno se oslobađajte negativnih emocija. Mars je u opoziciji sa Saturnom preko ose 2/8 i Bik/Škorpion. Upozorava na oprez sa novcem, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, tada morate pronaći solomonsko rešenje jer izgleda da ćete se naći u situaciji koja zahteva veliku veštinu da se prevaziđe.

LJUBAV

Ovo je vreme u kome je eros naglašen pa je eros i sila koja pomiruje. Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Sada nije moguće razumno razmišljati, ali je moguće postaviti podsetnike kao što je Cezara podsećao sluga kada je ušao u Rim rečenicom koju mu je stalno ponavljao:“Seti se, ti si samo ljudsko biće“. Ovnovi koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.

BIK

POSAO

Stelijum planeta u vašem znaku ističe vas i dovodi u centar pažnje. Ambiciozni ste, odlučni i spremni da, ako treba, idete i glavom kroz zid. Istina, vi ste i tvrdoglavi, ali nema potrebe da radite bilo šta „na mišiće“ jer umete da upotrebite i mnogo suptilnije metode. Diplomatija, strpljenje i čekanje daće dobre rezultate. Imaćete problem sa Marsom koji je sve drugo samo ne strpljiv. Neki će biti spremni i da zarate da bi srušili birokratski sistem i totalitarnost. Imajte na umu da je svemu potrebna struktura pa prvo svojim planovima dajte formu, a nakon toga delujte. Sada ćete imati problem sa redom i disciplinom, sa kašnjenjem i ponavljanjem, sa odgovornošću i uslovljavanjem. Možete biti opterećeni što će izazivati osećaj frustracije. Mogli biste se osećati potlačenim, a ovo dovodi do besa koji sada ima tendenciju da bude i destruktivan. Većina Bikova će se izboriti za svoj status i delovati odlučno u realizaciji planova. Rasteretićete se nepotrebnih ograničenja i zrelo preuzeti kormilo svoga života u sopstvene ruke.

LJUBAV

Mars i Venera u Biku stavljaju akcenat na seksualnu energiju. Odbacite tugu, krivicu i žalost. Dozvolite sebi da izgubite kontrolu, da se zabavite i date srcu oduška. Saturn vam donosi suzbijanje, krutost i ogranjičenja. Traži čekanje i prihvatanje i donosi umor, patnju i bol. Za sve postoji vreme, pa i za radost i tugu. Svakako nećete izbeći odgovornost, ali ako patnja traje, a nemate kanal da uhvatite ravnotežu, razbolećete se . Ako ste u braku, predstoji vam period koji će iskušavati snagu volje i strpljenje. Ako u brak ulazite, trebaće vam dosta mudrosti u budućnosti. Ako se ulazak u brak odlaže, postoji nešto što je od vas pametnije, što vas štiti i čuva od nevolja koje biste da sami sebi natovarite. Mlađe osobe su pred realizacijom veze koja se idealizuje. Očaranost može postati razočaranost.

ZDRAVLJE

Stres, nervoza, napetost, bes, ljutnja i ostale negativne emocije uzrok su problema na planu fiziologije.

BLIZANCI

POSAO

Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti na polje brige o zdravlju, dnevnih rutinskih poslova i karijere. Ne treba se previše opterećivati nego akciju preduzeti samo u meri koja će dovesti do generalnog poboljšanja. U vezi sa dnevnom rutinom organizujte se tako da budete što efikasniji rasčiščavajući najpre probleme koji vas ometaju i koje je neophodno da se odrade. Lako se može desiti da se osećate teško i da imate previše obaveza, da ne znate šta biste pre i da onda jednostavno pobegnete u sanjaranje. Planovi sada nailaze na objektivne prepreke kroz svakodnevne okolnosti. Između 16. i 30. maja nalazite se u top formi. Ovo je vreme kada ćete realizovati ciljeve, a do tada budite stpljivi.

LJUBAV

Merkur i Venera će se sresti u drugoj polovini meseca. Do tada postoji tendencija ka osećaju neshvaćenosti i nesigurnosti kao i ka maštanju ili žrtvovanju za neke ideale. Mogli biste delovati tajenstveno ili neshvatljivo ili biti zatvoreni ili nedostupni što će dovesti do nesporazuma. Ako je došlo do prekida jer ste bili previše ponosni, ako vam je srce ranjeno, setite se da ste možda reagovali prenaglašeno i da postoji i druga strana novčića. Najčešće vidite jednu stranu i svim srcem u nju verujete. Nakon nekog vremena situacija se potpuno izmeni i verujete u nešto što je potpuno suprotno ne primećujući da ste ušli u potpunu kontradiktornost. Sve što ima tendenciju da ide u krajnjost kad tad će ući u svoju suprtnost. Jedino što je sasvim sigurno jeste da vas tajna veza ne može usrećiti. Sva sreća pa nećete dugo patiti. Vrlo brzo doći će do novih kontakata, raskršća i novih puteva. Pametni ste, otvoreni i pokretljivi. Iskoristite svoje prednosti od polovine maja, a prošlost ostavite iza sebe.

ZDRAVLJE

„Samo danas ću nastojati da proživim dan ne nastojeći da rešim probleme svog života odjednom“.

RAK

POSAO

Veliki planovi moraju se svesti na realnu meru. Opozicija Saturna daje pečat celom mesecu iako neće trajati duže od par dana. Prihvatićete previše obaveza, a nećete moći da postignete ono što preuzimate na sebe. Naročito povedite računa o onome što izgovarate kao i na davanje ili prihvatanje obećanja. U vama ima dovoljno strasti, ambicije i aktivnosti u ovom periodu, ali biste mogli imati i problema preko nečega što sami proklamujete. Iskoristite dobre aspekte da napravite temelj za promenu od jula. Konfiguracija zmaja koja će se dogoditi sa ulaskom Jupitera u vaš znak smatra se izuzetno moćnom. Ovo je period kada ćete imati priliku da nešto radikalno izmenite u svom životu. Do tada razmislite na koji segment bi to moglo da se odslika u vašem životu i tu sferu života intenzivirajte. Finasije se stabilizuju. Očekuju vas troškovi koje ste odlagali, ali će biti i priliva iz izvora koji su za sada samo vama poznati.
Ovo je dobar period za umetnike, farmaceute i lekare.

LJUBAV

Saturn u prirodnom petom polju može dovesti do pesimizma, usamljenosti, depresije i ograničenja koja se održavaju na emotivnom planu. Imaćete teškoće da se opustite i razonodite. Saturn može doneti staru ljubav u vaš život, ali i ponavljanje lekcija koja niste savladali. Duže veze su na ispitu, a ako ste sami, doneće karmičkog partnera. Bračni partneri će rešiti nesporazume koji traju dugo ako se jedno ka drugom više otvore. Emocije koje su uzdržane i hladne mogu sada postati toplije, a odnos bliskiji. Ipak, većina će se osećati nesigurno i neshvaćeno tragajući za idealom. Ovo vreme traži mnogo strpljenja i razumevanja.

ZDRAVLJE

Većina planeta je u dobrom aspektu sa vašim Suncem pa ćete biti bolje nego inače.

LAV

POSAO

Ako ne radite posao iz ljubavi i ako ne volite ono što radite, u ovom periodu ćete ispitivati sami sebe. U suprotnom, posao će ispitati vas. Kasnićete na posao i bićete bezvoljni i možete zbog toga dobiti otkaz što vi to podsvesno i želite jer ne možete više da radite, a da to nema neki smisao. Tu se podrazumeva i finasijska nadoknada, naravno. Ako ne radite i tražite posao, ali ne želite da radite bilo šta, posao može naći vas. Da li ćete ga prihvatiti zavisi od toga koliko ćete se naći u tom poslu i da li ćete moći da u posao unesete svoj duh i sopstvenu kreativnost, svoju snagu i energiju. Kriza sa finasijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Sve ide sa kašnjenjem, ali će ipak stići. I odjednom, rešićete sve što vas je mučilo danima. Sve zbog čega niste mogli da spavate. Od sredine meseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vreme. Ne podcenjujte vlastite snage, talenat i potencijal. Iako ste nesigurni, vrlo ste uporni.

LJUBAV

Venera u 10. polju može dovesti do promene ljubavnog statusa. Žene Lavovi imaju potrebu za domom i porodicom dok muški Lavovi zauzimaju defanzivan stav i brinu za egzistenciju. Smatraju da još nije vreme ili da nema uslova , ali ako budu čekali povoljne uslove, teško da će sa takvim stavom ikada ostvariti ono što žele. Starije i slobodne osobe imaju ideju o tome da je vreme da uđu u brak, a oni koji su u braku dolaze u poziciju u kojoj mora doći do transformacije ili prekida u okviru porodice koju su formirali. Starija ili bolesna osoba može vam pasti na teret što će poremetiti odnose u zajednici. Za sada negujte nepristrasnost, budite otvorenog uma i iskreni. Veze mogu opstajati jedino ako svaka strana neguje svoju individualnost i samostalnost. U poslednje vreme ste bili tvrdoglavi i nezadovoljni projektujući sopstveno stanje na odnose i okolinu.

ZDRAVLJE

Ono što ste zanemarivali sada postaje hroničan problem. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Trenutno je teško naći meru, ali ako se organizam buni, poslušajte ga.

DEVICA

POSAO

Novi ciklus će započeti pozicijom vašeg vladara na poslednjem stepenu Ovna. Ono što ste započeli u poslednjih mesec dana sada morate dovesti do momenta kada treba sa reči preći na dela i krenuti u materijalizaciju. Ovan vam je dao polet i osećaj za svrhu, a Bik će dati samopouzdanje i širenje ličnih resursa. Sada imate priliku da trčite bolje i brže od ostlih. Sada se nećete kolebati, niti će vam nedostajati fizičke energije da izdržite napore koje treba izdržati. Ukoliko ne budete gluvarili ako postavite sebi jasna pravila i napravite plan i krenete u ispunjavanje onoga što ste sami sebi postavili do kraja ovog meseca, iznenadićete se šta sve možete.

Iskustvo će vam biti motivacija za dalje korake. Nažalost, većina će odustati i vratiti se u stari kolosek planova i analize. Za šta imate priliku da naučite tokom ovog meseca? Pre svega, naučićete da budete uporni, istrajni i da verujete u ono što radite. Odličan je period za učenje, daleka putovanja i saradnju sa inostranstvom. Sada imate priliku da istaknete svoje sposobnosti i da se dobro organizujete, a ostalo će učiniti srećne okolnosti. Ako ne radite, obratite pažnju na poslove koji su vezani za hranu, nekretnine i građevinu. Najviše sreće imaju ekonomisti, bankari, poljoprivrednici, dizajneri i modni kreatori.

LJUBAV

Imate potrebu za emotivnom slobodom i nezavisnošću, a sa druge strane, mogli biste osetiti posesivnost i nezadovoljstvo jer osoba koju volite prolazi kroz fazu iskušenja. Možda je sklona da vas provocira ili da traži da se naprave promene koje treba da vode u određenom smeru. Ali vi niste previše sigurni da vam je put isti. Oko 8. maja doći ćete u opoziciju morati da na jednako tvrdoglav način istrajavate u svojim stavovima, nastojeći da sve promenite i prilagodite sebi. Rezultat ovakve situacije je nagli prekid.

Sada postoje teškoće da se složite, ali ako se koncentrišete na interes koji imate, možda ćete prevazići izazovni period. Ako se suštinski ne slažete, dobro je vreme da se sve prekine. Bračni parovi su u nešto povoljnijoj situaciji, ali će imati sukobe zbog dece. Takođe, uočava se da će partner imati potrebu za nekom raznovrsnošću. Ispoljavaće se sa više individualnosti i nezavisnosti. Ovo će kod vas izazvati sumnju i podozrenje. Ako su temelji braka dobro postavljeni, odnos se neće bitnije poremetiti.

ZDRAVLJE

Dobro će vam doći rekreacija u vidu šetnje ili džoginga.

VAGA

POSAO

Ulazak Venere u znak Bika doneo je glavobolje vezane za finansije zbog opozicije sa Saturnom. Ali, već od 10. maja imate šansu za višestuke izvore prihoda. Sada radite na poboljšanju statusa. Pokušajte da razmislite gde biste mogli dobiti podršku drugih ljudi i kakve su vaše sposobnosti. Novac će doći iz nestandardnog, neuobičajenog izvora. Takođe, ovo je period u kome ćete morati da radite disciplinovano, uporno i istrajno. Mogli biste biti umorni i opterećeni pa zbog toga može doći do nekog problema. Atmosfera na radnom mestu počinje da biva sumorna, a ljudi oko vas zahtevni. Vreme je kada se rezultati postižu ulaganjem izuzetnih napora, ali ovo još uvek neće do vas dopirati. Od 20. maja većina planeta će se preseliti u znak Blizanaca i odatle pružiti podršku vašem Suncu. Ovo znači da ćete od tog momenta lakše realizovati svoje planove, a otpor koji donose okolnosti i ljudi će se smanjiti na minimum.

LJUBAV

Venera, planeta radosti i ljubavi, boravi u prirodnom osmom polju i konjukciji je sa Južnim čvorom. Za neke ovo znači gubitke u ljubavi kao i materijalne gubitke kroz partnerski odnos, ali i pojavljivanje karmičkih odnosa ako za to postoje uslovi u natalnoj karti. Ipak, nepovoljna dešavanja samo su iskušenje koje će od 20. maja biti završena. Dalji period je odličan za ljubavne odnose, za provod i poznastva, za flertove i druženja. Tada imate razloga za radovanje. Bićete privlačni suprotnom polu, a na svakom skupu i javnom dešavanju bićete u centru pažnje. Ipak, ova pozicija ponekad donosi lakomislenost i ulazak u veze koje bi kasnije mogle da se iskomplikuju. Ne donosite ishitrene odluke i ne težite zadovoljstvima na brzinu. Neke Vage mogu očekivati prinovu ili vesti vezane za prinovu.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu mora doći do promene. Loše navike moraju ostati iza vas, a treba započeti sa stvaranjem dobrih navika. Važan je redovan odmor i red u svakodnevnim aktivnostima.

ŠKORPIJA

POSAO

Vladar radnog mesta u sunčevom horoskopu je u izgonu pa biste se mogli osećati loše ili težiti nekakvoj promeni na polju svakodnevnih obaveza. Pripadnici ovog znaka koji su zaposleni mogu doći u situaciju da se suoče sa gubitkom ili da moraju da se prilagode novonastaloj situaciji. Oni koji brže reaguju imaju priliku da krenu ispočetka na novom radnom mestu ili pod novim uslovima, a oni koji su sporiji, razmišljaće i dalje, ali stabilnije rešenje se nazire tek od leta. Neki će se kajati zbog preduzetih koraka, a drugi zbog nepreduzetih. Ako se bavite javnim poslom, mogli biste se naći u žiži interesovanja do 20. maja. U trećoj dekadi meseca bićete svedok promena na radnom mestu na kome ste sada ili na kome ste bili. Nekoj situaciji se morate prilagoditi. Energija između vas i ljudi sa kojima ste u kontaktu se mora usaglasiti ili će doći do razdvajanja. Saturn u tranzitu kroz vaš znak vas prizemljuje, navodi da shvatite posledice ranijih aktivnosti i time vas tera da preuzmete odgovornost za sebe.

LJUBAV

Vaša energija je fokusirana i veoma snažna, a potencijal za razvoj i rast je ogroman. Na emotivnom planu ste morali proći brojne testove i nevolje kako bi odnos napredovao i održao se. Plodove onoga što ste sejali požnjećete tokom ovog perioda. Slobodne osobe srešće životnog saputnika, a u brak će ući naglo i neočekivano. Neki će imati potrebu da obnove stare veze i dovrše ono što su ostavili nedorečeno. Mladim osobama je najneudobnije jer bi ovakva pozicija mogla predstavljati restrikciju ili odlaganje. Bračni parovi će naći zajednički jezik i na kratko imati vrlo udoban odnos. Spojiće vas deca ili više slobodnog vremena za zajedničke aktivnosti.

ZDRAVLJE

Potreba za neprekidnim napredkom i što većom zaradom može postati isuviše intenzivna. Zapitajte se koliko dugo može vaš organizam da izdrži taj tempo.

STRELAC

POSAO

U suštini, uvek zračite dobrom voljom, entuzijazmom i optimizmom. Zbog toga ne postoje stvari koje na vas mogu dugo da utiču negativno. Uvek imate rezervnu mogućnost, a posebno sada. Moguće je da nekih svojih potencijala niste svesni, ali sada imate priliku da doprete do talenata koji su u vama skriveni. Istina je da ćete morati da se prilagodite okolnostima i uslovima koji ne daju mesta za rast i ekspanziju, ali u određenim delatnostima postoji mogućnost da napredujete ako su vaše ideje originalne i neobične. Naročito je povoljno vreme za poslove sa bankama ili vezanim za građevinu, poljoprivredu ili prehranu. Pazite da ne ulazite u dugove. Ako ste već opterećeni kreditom, vanredni poslovi mogu biti od pomoći. Potražite savet stručnjaka.

LJUBAV

Strelčevi su vedri i na život gledaju sa verom u bolje dane. Teška je godina za vama, a pred vama bolji period. Do 20. maja bićete opterećeni svakodnevnim obavezama pa je malo mesta za razonodu i provod. Planeta koja vlada poljem ljubavi je u lošem raspoloženju pa se ne može reći da je ovo posebno srećan period. Verovatno morate proći kroz određenu krizu i ponoviti neke lekcije. Saturn vas ograničava, a Uran tera na promenu. Moguće je da morate izmeniti stare šeme po kojima se vladate. Trebalo bi da budete maštovitiji, nezavisniji i tolerantniji. U najmanju ruku, bićete suočeni sa partnerom koji deluje ekscentrično i nepredvidivo. Od 20. maja, polje partnerskog odnosa se naglašava pa će se i fokus vašeg interesovanja menjati.

ZDRAVLJE

Kada ste obeshrabreni i osetite da vas okolnosti ograničavaju, ne obeshrabrujte se već gledajte napred sa optimizmom.

JARAC

POSAO

Neprekidno upirete pogled sami u sebe i ne dopada vam se ono što vidite. Potrebno je da vas neko ohrabri. Mars će vam dati samopouzdanje i ambiciju, ali ćete se stalno na nešto vraćati i ispravljati. Jarac ima potrebu da sve drži pod kontrolom, a kada kontrola izmiče, možete imati osećaj da se sve ruši. Ovo vas, naravno, neće sprečiti da postavite sve na nove osnove i da ambiciozno stremite maksimalnim rezultatima. Pokušajte da se fokusirate jer rasipate energiju koja je ionako ograničena. Osobe sa slabijom voljom imaće prepreke i odlaganje ka cilju koji su sebi zadale. No, svakako će se akcije preduzete u ovom periodu završiti dobro u momentu kada planete naprave prohodnu stazu ka dispozitoru koji daje poslednju reč. Finasijska situacija će se stabilizovati od leta.

LJUBAV

Miran i udoban period biće zamenjen dinamičnijim i burnijim razdobljem u kome stelijum planeta u prirodnom petom polju izaziva napetost i tenziju. Voljena osoba može biti sklona da se umeša u neke stvari koje će u vama izazivati otpor i negodovanje. Samim tim se pojavljuje tvrdoglavost i sumnja da je veza odgovarajuća. Kada postoji zastoj u protoku energije između Sunca i Saturna javlja se nesigurnost, a u određenim situacijama i odbojnost ka rešenjima koja se nameću. No, svakako se morate osloboditi nekih predrasuda i nasleđenih stavova. Mlađi, ženski pripadnici ovog znaka imaju predispoziciju za začeće ili volju za isto.

ZDRAVLJE

Posle 20. maja postoji tendencija pada imuniteta usled preterivanja u određenim aktivnostima. Bolovi u leđima ili problemi sa aritmijom.

VODOLIJA

POSAO

Sposobni ste da budete nepristrasni i da sagledate širu sliku situacije koja vas tišti. Ali, ciljevi se teško ostvaruju ako niste praktični. Ako ne radite, ovo je period u kome možete prelistati oglase i poslati radnu biografiju. Obratite pažnju na mesta gde ste već konkurisali ili na stare oglase. Zaposlene Vodolije izložene su intrigama na radnom mestu. Izbegavajte sve tajne ili prikrivene radnje koje bi vas mogle dovesti u sukob sa zakonom. Takođe, trebalo bi da znate da vam kolege nisu iskreno dobronamerne pa se koncentrišite na ono što je vaš posao da ne dođe do propusta koje je kasnije teško objasniti. Finansijska situacija je stabilna ako se prema novcu odnosite odgovorno. Ukoliko ste skromni, neće biti većih problema.

LJUBAV

Osoba koja vam je prijatelj prema vama gaji više od prijateljskih osećanja. Do 20. maja bićete okrenuti domu i porodici, a u svom ophođenju budite mudri i strpljivi. Iskoristite ovaj period da postavite temelj za budući odnos na način na koji smatrate da vam odgovara. Na planu ljubavnog života ste ranjivi. Na drugoj strani je strah od povređenosti pa krećete u akciju pre nego se bilo šta dogodi. Ne gradite zidove oko sebe i usredsredite se da čujete osobu koja je preko puta vas i saznaćete mnogo o sebi. Takođe, setite se da niste samo vi ranjivi. Probajte da čujete ono što sami izgovarate.

ZDRAVLJE

Nervni sistem je vrlo opterećen pa ako ne naučite da se praznite, imaćete osećaj da ćete eksplodirati.

RIBE

POSAO

Ribe su u jednom od interesantnijih perioda do 20. maja. Ceo stelijum iz znaka Bika podržava Sunce koje predstavlja snagu volje, hrabrost i kreativnost. Oni koji imaju dobro postavljenog Merkura umeće da iskoriste ovaj period i da postave temelje za narednih godinu dana. Osobe sa slabijom voljom imaće prepreke i odlaganje ka cilju koji su sebi zadale. U svakom slučaju, očekuju vas nesvakidašnji preokreti. Neki će na tome raditi sada, a neki početkom jula kada će i znak Riba biti obuhvaćen konfiguracijom zmaja i velikim vodenim trigonom što daje izuzetne mogućnosti. Gde će se ovo manifestovati zavisi od natalne karte i potencijala koji su nasleđeni.

LJUBAV

Na emotivnom planu morate promeniti sistem ličnih vrednosti makar na kratko. Do 20. maja prihvatite određene obaveze i odgovorite na zahteve koji su pred vas postavljeni. Mada je većina pripadnika ovog znaka u vremenu u kome dolazi do izražaja nezadovoljstvo i frustracije zbog kvinkusa sa Saturnom, sloboda je izbor koji leži u vašim rukama. U svakom slućaju, padaju granice i nestaje osećaj sputanosti. Imate priliku da birate kojim ćete putem krenuti i kako da nadrastete sudbinu koja je izgledala ne baš sjajno. Ukoliko ste se kolebali ili na bilo koji način dvoumili u pogledu partnerstva, tokom treće dekade ovog meseca imaćete priliku da ponovite nešto, a time da donesete i odgovarajuću odluku.

ZDRAVLJE

Saturn traži restrikcije, ali ste isuviše napeti i dinamični da biste mogli uočiti čega treba da se odreknete da biste sprečili nepovoljne aspekte. Više se krećite.

besnopile.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top