Elegancija na vrhuncu: Nezaboravno uskršnje izdanje Melanije Tramp! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

Elegancija na vrhuncu: Nezaboravno uskršnje izdanje Melanije Tramp! (FOTO)

Iako je obično kritikuju, korisnici društvenih mreža za promenu su pohvalili Melanijin outfit u kojem je na najveći hrišćanski praznik snimila video za najmlađe.

Američka prva dama Melanija Tramp uvek se trudi da izgleda elegantno i prefinjeno pa čak i kada je u izolaciji. Kako je tradicionalnu uskršnju igru „Egg Roll“, koja okuplja porodicde iz cele zemlje na livadi Bele kuće, morala otkazati zbog pandemije koronavirusa, Melanija je umesto nje pripremila video u kojem najmlađima čita uskršnju priču „The Little Rabbit“.

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa za ovu je posebnu priliku ponela zelenu boju od glave do pete i tako ponovo pokazala svoj istančan ukus za modu.

Zelena midi haljina sa džepovima i kragnom u šoic u struku je strgla širokim kaišem. Na nogama je imala model cipela koji najviše voli – salonke na visoku petu.

Midi haljine su još uvek poželjan komad u svakodnevnim stajlinzima, baš kao i široki kaiševi koji su se ove sezone vratili u punom jeku. Možete ga, poput Melanije, kombinovati s midi haljinama, ali i s tunikama i košuljama, na promer, za kućni dejt s dragim.

„Nadam ste da ste lepo proslavili ovaj poseban praznik. Pazite na sebe i druge i Srećan Uskrs“, na kraju je poručila Melanija. Iako je inače najčešće kritikujua, korisnici društvenih mreža sada su bili oduševljeni Melanijinim stajlingom, kao i nastupom, rekavši da ima vrlo umirujuć glas i da je „jedina autentična osoba u celoj Beloj kući“.

Gloria.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top