Kako Jennifer Aniston ostaje savršeno fit u 51 godini: Kompletan program vežbanja otkriva njen trener

Poznati

Kako Jennifer Aniston ostaje savršeno fit u 51 godini: Kompletan program vežbanja otkriva njen trener

Ako je zvezda serije po nečemu poznata (pored glumačke karijere i neizostavne veze sa Bradom Pittom) to je onda po njenom besprekorno izvajanom telu.

Glumica je u nekoliko navrata objašnjavala kako je joga ta koju smatra odgovorno za njene savršeno formirane mišiće, ali činjenica jeste ta da Jennifer i ozbiljno trenira.

Leyon Azubuike – trener brojnih poznatih ličnosti, otkrio je za Women’s Health šta sve podrazumeva trening Jennifer Aniston i naglasio koliko je u njenom treningu važan joga deo, čije elemente glumica koristi tokom zagrevanja.

Zagrevanje

Ovo je jako bitna stavka u treningu glumice i njeno zagrevanje, koje podrazumeva istezanje u trajanju 15 minuta, pre no što počne sa ozbiljnijim i intenzivnijim vežbama.

Njeni omiljeni joga pokreti za istezanje su sledeći položaji: mačka-krava, ptica-pas i pas koji gleda na dole.

Da bi pokrenula cirkulaciju Jennifer trči u mestu trudeći se da petama dotiče zadinjicu.

Obavezan deo treninga je čuvena vežba jumping jacks – ispružite ruke visoko iznad glave, sa nogama širom raširenim. Skačite u ritmu, tako da vam se ruke i noge šire pri svakom skoku.

Dva puta po 15 ponavljanja.

Završna faza zagrevanja i pokretanja cirkulacije jeste preskakanja konopca od bar pet minta.

Gornji deo tela:

Za zavidan tonus ruku Jennifer Lopez najodgovorniji je boks, ali glumica smatra da je za nju boks mnogo više od fizičke vežbe.

„Postoji nešto u vezi mentalnog aspekta, koji je vezan za ovaj sport – to je fokus i drilovanje. Mozak mora da radi. Nije kao da samo sedite na biciklu. Prilično je sjajno“, obrazložila je glumica.

Core:

Kada su u pitanju centralni mišići njenog tela, koji podupiru kičmu, te naravno stomak – Jennifer isključivo vežba plankove. U svim mogućim varijacijama.

Plank ili izdržaj glumica radi oslonjena na laktove, zatim propadajući, potom sa svake strane i na kraju visoki plank.

Elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top