Jelena Đoković postala frizer, a šta Novak misli o tome?

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Đoković postala frizer, a šta Novak misli o tome?

Jelena Đoković se pohvalila na svom Instagram nalogu kako je „postala frizer“ u karantinu.

View this post on Instagram

I became a hairdresser for the kids during this quarantine 😊 aaand, my references are so convincing that my hubby is going to become a caveman before sitting in the hot seat to let me give him a good trim 🤣🤪😊 Cheers to all the new skills we acquire!! 🥂 and big shoutout to all the hairdressers who manage to successfully do their job while kids are jumping around and moving in the chair. True art! 🙌👏👍 I’ve spent 3h per dog grooming them – and they cannot complain 🤣🐩 @djokernole Hehe, postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči… mora nešto da se preduzme 😊 Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim 🤪🤣😆 Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije… jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! 👏🙌👍 🥰 deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po 3 sata šišala… mukice 🤣🐩 💇‍♀️👨‍👩‍👧‍👦 #quarantinelife #momlife #izolacija

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Navela je da je morala nešto da preduzme u karantinu, jer je kosa njenim ukućanima i njoj toliko porasla da im je upadala u oči.

„Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim“, našalila se Jelena.

Dodala je da je dobro što može da uči nove veštine u samoizolaciji, ali i da je zahvalna svim frizerima koji šišaju decu koja se često vrpolje u stolici.

Završila je objavu šaljivo, rekavši da je šišala decu čak 3 sata.

Superzena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top