Mantra za sreću: Moćne reči koje privlače radost i novac u život!

pixabay.com

Lifestyle

Mantra za sreću: Moćne reči koje privlače radost i novac u život!

Sreća će uskoro zakucati na vaša vrata

Mantra nije čarobni štapić koji ispunjava sve naše želje, ali ove reči mogu značajno da promene tok život.

Kada se na nešto fokusiramo u životu, to možemo i da ostvarimo. Način na koji se ponašate kada se nađete u nepredviđenim okolnostima određuje da li ćete biti heroj ili žrtva sopstvenog života. Ove reči će vam pomoći da prebrodite teške trenutke, natera vas da stvarnost gledate iz drugog ugla i započnete život o kakvom ste uvek sanjali.

Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vesti ili bilo šta drugo mogu da vas zadese. Na vama je da odlučite kako ćete da odgovorite na sve to.

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: „Ja sam heroj svog života“, podsvesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se šta možete da uradite po tom pitanju, umesto da sažaljevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba da vas podseća da izbor zavisi isključivo od vas. Sreću, uspeh ili propast biramo mi sami. Možete da postgnete sve što želite, ali pre svega je potrebno pozitivno milsiti.

Imam dovoljno svega

Budite zahvalni za ono što trenutno posedujete i držite se čvrsto želje da uspete i budete materijalno stabilniji. Prihvatanje bogatstva koje se nalazi oko vas, budi uspavano bogatstvo u vama.

Ako konstantno osećate bogatstvo, stvari će vam sigurno same dolaziti. Bogatstvo dolazi samo onima koji su zahvalni za sve ono što imaju u sadašnjem trenutku.

To je univerzalni zakon. I bogatstvo i oskudica su unutrašnja stanja koja se manifestuju u vidu vaše stvarnosti. Darujte ono što nemate da biste to dobili.

Dopustiću da mi se dogode dobre stvari i da mi pristigne obilje

Ako ostanemo otvoreni, svemir je pun energije koja samo čeka da proteče kroz nas. Sve što treba da učinimo jeste da budemo duhovno otvoreni.

Što se više otvorimo pozitivnoj energiji i duhovnom obilju, to ćemo biti srećniji.

Neću poistovetiti negativne misli sa stidom

Vrlo je malo nas koji na svom putu nikada nismo osetili bes, ljubomoru, bedu ili ljutnju. Kada imamo ova negativna osećanja, važno je da ih spoznamo, razumemo i radimo na njima kako bismo rasli, umesto da bežimo od njih. Međutim, važno je i da sebi oprostimo za ova osećanja. Unutrašnji sram je štetan za svesnost kao i bes usmeren ka spolja.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top