Prvo što ćemo nositi kad se vanredno stanje završi (FOTO)

pixabay.com

Moda

Prvo što ćemo nositi kad se vanredno stanje završi (FOTO)

Vreme se prolepšalo, preovladavaju temperature kao da je već leto, a situacija sa korona virusom kao da se lagano stabilizuje. Nije nam mnogo trebalo da počnemo da razmišljamo o modi i tome šta ćemo prvo nositi kad vanredno stanje prođe i ponovo počnemo slobodno da šetamo gradom!

Kad s prvim danima proleća počne da cveta cveće, a priroda da se budi, uvek nam se vrati omiljeni, neprolazni ženstveni trend – cvetni dezen!

Obožavamo ga kako na haljinama i suknjama, tako i na bluzama i lepršavim pantalonama, i to su definitivno komadi u kojima ćemo uskoro šetati!

Bilo da ste ljubitelj lepršavih ili uskih, kratkih, midi ili maksi haljina ili sukanja, sigurno u ormaru već imate jedan omiljeni komad, a radnje će svakako biti pune komada sa cvetnim dezenom, pa ćete vrlo lako pronaći jedan baš po vašem ukusu.

Tu su i nezaobilazni kombinezoni, bluze, košulje i pantalone sa prelepim cvetnim motivima, široke palete boja, a na vama je samo da izaberete omiljeni i spremne ste da zavladate gradskim ulicama poput svetskih modnih ikona!

 

5 komada koji nikad neće izaći iz mode: Svaka žena od stila mora da ih ima! (FOTO)

U nastavku pogledajte neke od najlepših načina kako da nosite cvetni dezen ovog proleća i leta!

 

(Stil.kurir.rs)

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top