Ne žele flert: Ova 4 horoskopska znaka zanima samo ljubav!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ne žele flert: Ova 4 horoskopska znaka zanima samo ljubav!

Samo to žele.

Ne vole svi ljudi kratke romanse i neobvezujući flert. Postoje znakovi zodijaka kojima je potrebna naklonost, intimnost i međusobno razumevanje.

Ko su oni? Otkrivamo vam u nastavku četiri znaka zodijaka, kojima ne bi trebalo da nudite kratkoročne veze:

Rak
Predstavnici ovog znaka su sentimentalni i romantični. Usmereni su na ozbiljnu duboku vezu sa partnerom. Ako vas zanima Rak, budite spremni na činjenicu da je ovo za duže vreme.

Odnos sa njima biće pouzdan, i trajan. Želeće da zna sve o vama pre prelaska na sledeći korak.

Škorpija
Škorpija preferira izgradnju dugotrajnih odnosa. Ovo se ne odnosi samo na ljubav, već i na prijateljstvo. Ono što je najvažnije, Škorpija treba da dobije potpune informacije o nekoj osobi i pažljivo ih prouči.

Takođe može biti izuzetno ljubomoran, verujući da bi njegova druga polovina trebalo pripadati samo njemu.

Vodolija – mislioci koji vole biti sami. Predstavnici ovog znaka dugo će sedeti i analizirati sve prednosti i nedostatke ljudskih odnosa pre nego što izađu na prvi sastanak. Ali ako se reše, onda bi ta veza trebalo biti jaka i ozbiljna.

Ribe
Ovo je verovatno najosetljiviji znak od svih. Ribe žude za jakom emotivnom vezom sa partnerom. To znači da im treba vremena da dobro upoznaju osobu.

To je ono što će Ribama omogućiti da shvate da li mu to može biti dozvoljeno u životu ili ne. Kratkoročne i nesmotrene veze Ribe uopšte ne zanimaju.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top